5 kocasıyla birden yaşıyor! Dünyanın en uzun sakallı kadınından ilginç sözler « Sıradaki Haber

27 Nisan 2024 - 15:11

5 kocasıyla birden yaşıyor! Dünyanın en uzun sakallı kadınından ilginç sözler

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan Jessica D Czerwinski, yaptığı açıklamalarla ülkede bir anda gündem oldu.

5 kocasıyla birden yaşıyor! Dünyanın en uzun sakallı kadınından ilginç sözler
Son Güncelleme :

27 Ocak 2023 - 15:49

455 views

SIRADAKİ HABER — ABD’de en uzun sakallı kadın olduğunu iddia eden 37 yaşındaki Jessica, 38 santimetrelik sakalıyla Guinnes rekorlar kitabında yer almak istiyor. Jessica’nın şu an ki sakalı, dünya rekorunun sahibi Vivian Wheeler’dan yaklaşık 12 santimetre daha uzun.
AÇIK İLİŞKİ YAŞIYOR
Sakalanın yanı sıra Jessica’yı gündeme taşıyan olay, yaşadığı açık ilişki oldu. 5 erkekle aynı anda sevgili olduğunu söyleyen Jessica, bu kişilerden biriyle yasal olarak evli. Jessica’nın ismini paylaştığı ise 20’li yaşlarındaki Paul ve 72 yaşındaki ABD ordusundan emekli bir denizci.

Ailenin diğer üyelerinden biri, bir motosiklet dükkânı işleten biri. Jessica ile 10 yıldır beraber olan Steve isimli şahıs, Kuzey Amerika’da yaşıyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Jessica ise söz konusu yaşam tarzıyla ilgili şunları söyledi:

‘Çok iyi insanlardan oluşan harika bir evliliğim var. Birbirimizi yürekten destekliyoruz. 5 kişi birlikte olmasaydık bu kadar mutlu olacağımızı sanmıyorum’

Öte yandan aralarındaki cinsel uyum hakkında da konuşan Jessica konuyla ilgili şöyle konuştu:

‘Çoklu ilişkide inanılmaz bir cinsel hayatımız var. Ancak cinsellik her şey değil. Biz birbirimizi seviyoruz ve saygı duyuyoruz’
Açıklamaları sonrası yaşadığı sağlık sorunlarından bahseden Jessica, polikistik over sendromuna yakalandığını da belirtti. Zorlu bir tedaviden geçen Jessica, bu süreçte depresyona girdiğini ve aşırı yorgun olduğunu aktardı.

Jessica, hastalığı sebebiyle birkaç ameliyat geçirdiğini ve bu süreçte kalıcı olarak topal olduğunu da basınla paylaştı.
(HABER MERKEZİ)