Cumhurbaşkanı Erdoğan: “14 Mayıs’ta sandıkları patlatmaya var mıyız?” « Sıradaki Haber

19 Mart 2024 - 08:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “14 Mayıs’ta sandıkları patlatmaya var mıyız?”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Arena önündeki vatandaşlara seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan “14 Mayıs’ta sandıkları patlatmaya var mıyız? Kapı kapı dolaşmaya var mıyız? 14 Mayıs’ta Allah’ın izniyle sandıkları patlatacak yeni dönemin de müjdelerini vereceğiz.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “14 Mayıs’ta sandıkları patlatmaya var mıyız?”
Son Güncelleme :

11 Nisan 2023 - 12:15

4.993 views

Seçim beyannamesi bugün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ankara Spor Salonu’nda düzenlenecek programla kamuoyuyla paylaşılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Ankara Spor Salonu önünde vatandaşlara hitap etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklaması şu şekilde;
Sizlerle bir arada olmanın mutluluğu içindeyiz. Kardeşlerim bu yolculuk 14 Mayıs’a giden bir yolculuk. 14 Mayıs için hazır mıyız? 14 Mayıs’ta sandıkları patlatmaya var mıyız? Kapı kapı dolaşmaya var mıyız? 14 Mayıs’ta sandıkları da patlatacak ve yeni dönemin de müjdelerini vereceğiz. Ben şu anda buradaki katılımı görünce mutluluğum daha da arttı.
Ankara Spor Salonu’nun içi tıklım tıklım dolu. Süratle inşallah beyannamemizi açıklamak suretiyle yola devam edelim. Durmak yok, yola devam. Gerek ana kademe gerek kadın kolları gerek gençler olarak gümbür gümbür 14 Mayıs’a ilerliyoruz.