Pirlo’dan Fenerbahçe açıklaması: Kızgın ve sinirli « Sıradaki Haber

19 Mart 2024 - 10:07

Pirlo’dan Fenerbahçe açıklaması: Kızgın ve sinirli

Süper Lig’in 28. haftasında Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Fatih Karagümrük, çalışmalarını sürdürüyor. Haliç ekibinin İtalyan hocası Andrea Pirlo, zorlu karşılaşma öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Pirlo’dan Fenerbahçe açıklaması: Kızgın ve sinirli
Son Güncelleme :

08 Nisan 2023 - 14:44

547 views

İtalyan teknik adam, kırmızı-siyahlı takımın Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmandan önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Çok önemli bir takıma karşı mücadele edeceklerini belirten Pirlo, “Sahamızda oynayacağımız için avantajlıyız. Fenerbahçe, zor bir dönem yaşıyor. Çok kaliteli bir takıma sahipler. Biz ise iyi bir süreçten geçiyoruz. Çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.
Tam kadro olduklarını aktaran Andrea Pirlo, “Elimizde geniş bir seçenek var. En iyi kadroyla Fenerbahçe karşısında sahaya çıkacağız. Fenerbahçe derbi maçta alınan skora kızgın ve sinirli. Kolay bir maç olmayacak. Yüzde yüzlerini verecekler. Ancak biz de sahaya kazanmak için çıkacağız.” diye konuştu.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.