Şenol Güneş’ten şampiyonluk mesajı « Sıradaki Haber

23 Nisan 2024 - 20:57

Şenol Güneş’ten şampiyonluk mesajı

Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, Fenerbahçe derbisinde galibiyet sonrası takımla bir toplantı yaptı.

Şenol Güneş’ten şampiyonluk mesajı
Son Güncelleme :

05 Nisan 2023 - 10:54

244 views

Beşiktaş, Trabzonspor, Bursaspor, Boluspor, Antalyaspor ve Sakaryaspor’un başında Süper Lig’de 22 defa Kanarya’nın konuğu olan Şenol Güneş, 1 galibiyet, 15 mağlubiyet ve 6 beraberlik aldı. Bu sonuçla beraber 4’te 4’le yollarına devam eden Kara Kartal’da Güneş, oyuncularıyla yaptığı toplantıda net ifadeler kullandı.
Şenol Güneş, “Sezon sonuna kadar rakiplerimizin aldıkları sonuçlara bakmadan kazanmaya devam etmeliyiz. Tüm gücümüzle ligi en iyi yerde bitirmek için tüm ihtimalleri zorlayacağız” sözlerini sarf etti.
“Takımlara bırakılmamalı”
Güneş, Kara Kartal’ın ligdeki durumunu yakından ilgilendiren Gaziantep ve Hatayspor’un maçları konusunda Fenerbahçe derbisi sonrasında, “TFF’nin aldığı karar, çok aceleyle alınan, tartışılmayan bir karardı. Şimdi de bir karar alınsa yine tartışılacak. Burada TFF karar vermeli.

Aynı şehirden bir takım oynuyor, diğeri oynamıyorsa ben bunu çöpe atarım.Hiçbiri oynamasaydı o zaman.Hak etmediğimiz bir şeyi almak doğru değil ama başkası da hak etmediği bir şeyi alıyorsa doğru değil. Takımlara bırakılacak bir şey değil bu. Herkesin fikri alınır ama aklı selim bir karar verilir” ifadelerini kullanmıştı

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.