Son Dakika: Yufkacıya kaçan eltiler olayında flaş gelişme! 3. kadın Ayşe ortaya çıktı « Sıradaki Haber

19 Mart 2024 - 14:11

Son Dakika: Yufkacıya kaçan eltiler olayında flaş gelişme! 3. kadın Ayşe ortaya çıktı

Son Güncelleme :

03 Nisan 2021 - 11:45

1.145 views
1

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında geçen hafta inanılmaz bir olay yaşandı. Hamide Duman isimli iki elti, yufkacı Muammer Ay'a kaçtı. 2 çocuk babası Mehmet Duman, Esra Erol'a katıldı. 17 yıl önce evlendiği eşi Hamide Duman'a 11 Mart'tan bu yana ulaşamadığını anlattı.

2

"HAMİDE BENİ YAKTI" Eltilerin, Yufkacı Muammer'e kaçmalarından sonra Esra Erol'dan yine şoke eden anlar yaşandı. Büyük elti Hamide'nin annesi Fatma Hanım, Esra Erol'da canlı yayınına bağlandı. Küçük elti Hamide'nin kızının yuvasını yıktığını söyleyen Fatma Hanım, "Geri dönmesine sevindim ama Hamide beni yaktı. Hamide her şeyi biliyordu. Benim kızımı yaktı. Hamide yalan konuşuyor. Güvenmeyin. Hamide kocasına kavuştu rahat etti mi? Benim kızımı evden alıyordu. Kızıma telefon ediyordu. Niye telefon ediyordu? Yalan konuşmasın. Benim kızımı da kendisini de yaktı. Her gün işe beraber gidiyorlardı. Kızımın yuvasını yıktı, benim de yuvamı yıktı." ifadelerini kullandı.

3

Fatma Hanım'ın sözlerine yanıt veren küçül elti Hamide ise, "Benim yufkacı Muammer ile Hamide arasındaki ilişkide bir rolüm yok. Onlar kendileri yaşadı. İşten sonra ilişkileri başladı." ifadelerini kullandı.

4

"ÇOCUKLARIMI ÖZLEDİĞİM İÇİN DÖNDÜM" Öte yandan canlı yayına katılan küçük elti Hamide Duman ise "Çocuklarımı özleyince çok rahatsız olmaya başladı. Orada bayılmalarım oldu. Muammer bana okunmuş su verdi. Onu içtim" diye konuştu.

5

Daha sonra canlı yayına yufkacı Muammer Ay bağlandı. Esra Erol, "Bu kadınlar niye yuvalarını bırakıp size kaçtı. Sözde hocalık yaparak kadınları etkiliyor musunuz?" çıkışını yaptı.

6

"NAZAR DUASI OKUYUP SU VERDİM" Türkiye'nin konuştuğu yufkacı ise şu ifadeleri kullandı: "Ben den rica etti. Nazar duası okuyup su verdim. Hamide'yi seviyorum. Zorla tutmuyorum. Ben bir kadının sevdim aldım diye neden kaç gündür sihirbaz oldum. Beni buraya neden çıkardınız."

7

Esra Erol ise "Küçük Hamide'yi niye kaçırdınız?" sorusunu yöneltti. Bunun üzerine Muammer Ay, "Hamide gelmesi gerektiğini söyledi. Ama bizim yüzümüzden başı belaya girmesin dedim. Ama gelmek istedi" yanıtını verdi.

8

Esra Erol ise "Hamide'yi hemen gönderin eşinden boşansın" dedi. Yufkacı ise "Hamide'yi tutmuyorum beni sevdiği için çıktı geldi. Yuva mı yıkmışım?" diye konuştu. O anlar canlı yayına böyle yansıdı

9

HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ! Kuçük elti Hamide, Muammer'e kaçmadan önce kocasının da tanıdığı bir kişinin evinde bir gece konakladığını açıkladı. Eltisiyle kaldığı yeri itiraf eden Hamide, izleyenleri şaşırttı.

10

Eltisinin kuzeninde bir gece konakladıklarını itiraf eden Hamide, daha sonra oradan Muammer Ay'a kaçtıklarını anlattı. Daha sonra yayın bağlanan Ayşe isimli bir kadın Yufkacı Muammer'in hayatını mahvettiğini iddia etti.

11

3. KADIN AYŞE! Telefonla bağlanan Ayşe isimli kadın, "Muammer çalışmayı sevmediği için, kandırdığı kadınların paralarını yiyor. Çok dürüst olduğunu söyleyip onları kandırıyor. Beni de "öldürürüm" diye tehdit etmişti. Ben evliydim, eşimden boşanacaktım. Benim boşluğuma geldi ve benim beynimi yıkadı. İkna edici ve sakin konuşup karşı tarafı kandırıyor.

12

Ben ona abi diye hitap ederken, bir süre sonra nasıl olduğunu anlamadan aynı evde yaşamaya başladık. Kocamın arkadaşıydı, bizim evimize girip çıkardı. Beni eşimle barıştırmak için uğraşıyordu sözde.

13

Karısı bana gelinim diyor, evimize girip çıkıyordu. Meğerse esas niyeti başkaymış." ifadelerini kullandı. Anlattıklarıyla herkese şaşkınlığa uğratan Muammer Ay'ın kendisine şiddet uyguladığını da itiraf etti.

14

İLK KEZ KONUŞTU Sosyal medyada son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri olan Yufkacı Muammer konuştu.Muammer Ay, Fatsa'da yufkacı dükkanında 9 ay önce çalışmaya başlayan Hamide Duman'la aralarında arkadaşlık başladığını söyledi.

15

Bir süre sonra Hamide Duman'ın aynı isim ve soyadı taşıyan eltisinin de yufkacı dükkanında çalışmaya başladığını belirten Ay, "Hamide 9 ay önce yanımda çalışmaya başladı. Sonra eltisi de dükkana geldi.

16

İki elti ile 7-8 ay birlikte çalıştık. Hamide ile aramızda duygusal yakınlaşma oldu, Fatsa'dan kaçmaya karar verdik. Bunun için tek gidebileceğimiz yer daha önce çalıştığım Antalya'ydı. Fatsa'dan Antalya'ya geleceğimiz zaman Hamide bana, 'Eltim Hamide'nin de gelmesi lazım. Burada kalırsa öldürürler' dedi. Ben de 'gelsin o zaman' dedim. 3 kişi birlikte Antalya'ya geldik" dedi.

17

4 KİŞİ PEŞİMİZE DÜŞTÜ Yufkacı Muammer Ay, Fatsa'dan Antalya'ya geldikten sonra 4 kişinin birlikte peşlerine düştüğünü söyledi.Bu kişilerin Antalya'da 10 gün kendilerini aradığını ancak bulamadığını da belirten Ay, "Bizi bulamayınca 4 kişi Fatsa'ya geri döndüler. Sonra televizyona çıktılar" dedi.

18

ELTİSİ HAMİDE İLE ARAMIZDA İLİŞKİ YOK Muammer Ay kendisinin sadece gözlüklü olan Hamide Duman ile aralarında ilişki olduğunu ve birbirlerini sevdiklerini söyledi. Diğer elti Hamide Duman ile aralarında hiçbir şey olmadığını belirten Ay, "Hakkımda çıkan haberlerin tamamı yalan. Küçük Hamide'nin çocuğu hasta imiş.

19

Önceki gün gitmek istediğini söyledi. Ben de 'gidebilirsin 'dedim. Bizden ayrıldı. İstanbul'a gitti. Televizyon programına katılıp çocuğunun yanına gidecek" dedi. Muammer Ay , başlarına bir şey gelmemesi için sürekli yer değiştirmek zorunda kaldıklarını da kaydetti.

20

NELER YAŞANDI Esra Erol'un programında, 2 çocuk babası Mehmet Duman, 17 yıl önce evlendiği eşi Hamide Duman'ın 11 Mart günü kayıplara karışması üzerine canlı yayına çıktı. Eşinin başka bir adama kaçtığını söyleyen Duman, "Eşimin telefonunda Muammer Ay'ın resmini gördüm.

21

Niye kayıtlı bu adam diye sorunca borcu olduğunu o yüzden görüştüklerini ifade etti. Eşim o gün aynı ismi taşıyan eltisi Hamide Duman ile birlikte 'pazara gidiyoruz' diyerek evden çıktı bir daha da geri dönmedi.

22

Eşim ve yengem daha önce yanında çalıştıkları yufkacı Muammer Ay'a kaçtılar. Kardeşim Ercan ile birlikte polise başvurduk. Antalya'ya gittiklerini duydum. Ortaya çıkmalarını istiyorum. İki aile perişan oldu" ifadelerini kullandı.

23

BÜYÜK ELTİ HAMİDE'NİN ANNESİ: BENİM KIZIMI DA BULUN Hamide ve annesi canlı yayında kavuştu. Hamide ve annesi Emine Hanım gözyaşlarına boğuldu. Emine Hanım 'Allah ayırmasın daha bizi. Çocuksuz durulmaz' sözleri ile duygularını paylaştı.

24

Yaşanan gelişmelerin ardından büyük elti Hamide'nin annesi de yayına bağlanarak "Benim de kızımı bulun, benim kızımı da o adamın elinden kurtarın' dedi. Küçük elti ise 'Gelmez, onlar birbirini seviyor' ifadelerini kullandı.

25

YENİ GÖRÜNTÜLER Eltiler ve Muammer Ay'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Eltiler önde yürürken Muammer Ay onları biraz daha geriden takip ediyor.Programda atılan yeni bir iddiaya göre Hamide, Muammerin kardeşi Yunus için o eve kaçtı. Öte yandan Hamide Duran’ın annesi Emine, baş harfi 'E' olan birinin Hamide'ye muska yaptığı söylendi.

26

Telefonla yayına bağlanan birinin ise ortaya attı Muammer Ay ile ortaya iddiaları şoke etti: Muammer Ay benim kayınvalidemi 3 kere dövdü. Benim de yuvamı yıktı. Eşimin orada çalışmasını istemiyordum. Eşim 8 9 ay orada çalıştı. Benim eşim saf biri.

27

Birinin dediğine kanan biri. Boşanmama neden olan kişi Muammer Ay. Hamide Duran’ın annesi Emine kızına ağlayarak sesine "Kötü adam ellerine düştün. Niye düştün elin ellerine? Her iyi konuşanı iyi sanıyor." dedi.

28

KARDEŞİ YAYINA BAĞLANDI Muammer Ay'ın kardeşi yayına bağlanarak Hamide ile bir ilgisi olmadığı söyledi ve 'benim ağabeyim ile işim yok ki' dedi. Yunus, "Ailecek ağabeyimi sildik. Ben ağabeyimle defalarca kavga ettim. Bu 20 yıllık bir olay. Biz kendisi ile hiçbir bağ kurmuyoruz." ifadelerini kullandı.

29

'33 YILLIK YUVAMI YIKTI' Telefonla programa katılan 2 kişi daha benzer bir iddia ortaya attı. Ramazan adlı kişi, "Eşimden 3-4 sene önce ayrıldım. 33 senelik yuvamı yıktı. Orada ne yaptığını bilmiyorum. Eşim 1-5 sene orada çalıştı.

30

Bu onu yönlendiriyordu eşim uzaklaştırma alıyordu" dedi. Esra Erol'un programında bugün bir son dakika gelişmesi yaşandı. İsimleri Hamide Duran olan iki elti kocalarını terk edip, Muammer Ay isimli yufkacıya kaçtı. Bugün stüdyoya gelen küçük elti Hamide Duran’ın annesi Emine gözyaşlarına boğuldu.

31

ERCAN'IN İSYANI! Öte yandan sihir iddiası ortalığı karıştırdı. Ercan, Karısı Hamide'nin yufkacı Muammer'in dükkanından ayrıldıktan sonra ayılıp bayılmaya başladığını söyledi.

32

MUAMMER’LE İLGİLİ FLAŞ İDDİA Telefona ismini vermek istemeyen bir kadın, hoca olarak gittiğimiz kişi Muammer Ay’dı deyince ortalık karıştı. "Sözde Hoca olan Muammer ortalıkta dolaşıp yuvaları yıkıyor" dedi.

33

NE OLMUŞTU? ATV ekranlarında yayın yapan Esra Erol'un programında yine ilginç bir olay araştırılmaya başlandı. 2 çocuk babası Mehmet Duman, 17 yıl önce evlendiği eşi Hamide Duman'ın 11 Mart günü kayıplara karışması üzerine canlı yayına çıkmıştı.

34

İKİ ELTİ AYNI ADAMA KAÇTI Eşinin başka bir adama kaçtığını söyleyen Duman, "Eşimin telefonunda Muammer Ay'ın resmini gördüm. Niye kayıtlı bu adam diye sorunca borcu olduğunu o yüzden görüştüklerini ifade etti. Eşim o gün aynı ismi taşıyan eltisi Hamide Duman ile birlikte 'pazara gidiyoruz' diyerek evden çıktı bir daha da geri dönmedi.

35

Eşim ve yengem daha önce yanında çalıştıkları yufkacı Muammer Ay'a kaçtılar. Kardeşim Ercan ile birlikte polise başvurduk. Antalya'ya gittiklerini duydum. Ortaya çıkmalarını istiyorum. İki aile perişan oldu" dedi.

36

ELTİLER KONUŞTU: Mehmet Duman'ın eşi Hamide Duman "Kocam baskı yapınca işten çıkmak zorunda kaldım. Ben telefon aldım faturasını ödemedi eşim. Maddi olarak bana yardımcı olmuyordu. Muammer Ay o zaman elin adamıydı. Beni bu işe sokarak Muammer Ay'la ilişki yaşama sebebim eşimdir" demişti.

37

Dayak vardı, şiddet vardı, geçimsizlik vardı. Kocam beni kadın yerine koymadı. Bana dayaktan sonra yalvardı evleneceğiz. Benden özür diledi "bir daha yapmayacağım" dedi. Ama aldatmaları ve şiddeti devam etti."

38

ESRA EROL SERT ÇIKTI! Hamide Duman Muammer Ay'ın kendilerine iyi baktığını ve kendisiyle ilişkisi olduğunu söylemesine üzerine sinirlenen Esra Erol, "Peki elitinin orada ne işi var?" diye çıkıştı. "Sizin ayıbınızın içinde bu kadının suçu ne?" diye açıklamalarda bulunan Esra Erol'a büyük elti, "Ona sahip çıkmıyorlardı. O yüzden bu durum vesile oldu" dedi.

39

Sebepsiz kaçtığını iddia eden küçük elti, "Kocam bana sahip çıkmıyordu, o yüzden eltimle birlikte kaçtım" dedi. "Yufkacıdan çıktıktan sonra bayılmaya ayılmaya başladım. Doktora gittim yine bir şey çıkmadı. Sonra hocaya götürdüler. Bir süre durdu. Sonra yine başladı bayılmalar" diyen elti, yufkacıya kaçtıktan sonra ise bayılmalar durdu dedi.

40

Esra Erol, küçük Hamide'ye dönmesi için neredeyse yalvardı ama küçük Hamide yengesiyle kalmaya devam etmek istediğini belirtti. Muammer Ay'ın kendilerine ev açtığını söyleyen eltiler, kirayı da Muammer Ay'ın ödediğini söyledi.

41

EŞİ KAÇAN MEHMET DUMAN OLAY GÜNÜNÜ BÖYLE ANLATTI: Yaşadıklarım çok zor. En azından neden gittiğini bilmek istiyorum. 2 çocuğum var. Kardeşimin eşinin de 3 çocuğu var. Onlar da 14 yıllık evli ve ortada gözü yaşlı 5 çocuk var.