Son dakika – Trabzonspor’da Uğurcan Çakır bombası! Yusuf Yazıcı’dan sonra rekor « Sıradaki Haber

27 Nisan 2024 - 00:06

Son dakika – Trabzonspor’da Uğurcan Çakır bombası! Yusuf Yazıcı’dan sonra rekor

Son dakika – Trabzonspor’da Uğurcan Çakır bombası! Yusuf Yazıcı’dan sonra rekor
Son Güncelleme :

25 Mart 2021 - 15:43

30 views
1

Trabzonspor Kaptanı Uğurcan Çakır, bu sezon yükselen performansını Ankaragücü maçında da devam ettirdi. Milli file bekçisi, 4-1 kazanılan mücadelede forvetlerin golleri konuşulsa da yaptığı altı kurtarışla galibiyetin mimarı oldu.

2

Kalede devleşti Karşılaşmada 1 gol, 1 asistle oynayan Djaniny ve iki kez rakip ağları sarsan Ekuban ön plana çıkarken, Uğurcan Çakır da üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirdi.

3

Talipleri arttı Trabzonspor'un file bekçisinin bu başarılı performansı sornası talipleri arttı. Özellikle İngiliz kulüpleri Uğurcan Çakır'ı yakın takibe aldı.

4

5 milyon euro bonservis Daha önce Rennes ve Sevilla'dan gelen 16 milyon euroluk "resmi" teklifleri geri çeviren Trabzonspor, Uğurcan Çakır'ın bonservis bedelini net 25 milyon euro ve bir sonraki satışın karından %20 pay olarak belirledi.

5

Tottenham'dan 18 milyon euro Uğurcan Çakır için 25 milyon euronun altında gelen teklifleri kesin olarak değerlendirmeyecek olan Trabzonspor, Jose Mourinho'nun takımı Tottenham'dan da 18 milyon euroluk bir teklif aldı.

6

Görüşmeler başladı Trabzonspor, milli kalecisi Uğurcan Çakır'ın transferi için Tottenham ile görüşmelere başladı ancak başkan Ahmet Ağaoğlu, Uğurcan'ın satışı için EURO 2020'yi beklemek istiyor.

7

Yusuf 17 milyon euroya transfer olmuştu Yusuf Yazıcı, 2019 yazında Trabzonspor'da Lille'e 17.5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer oldu. Daha sonra Lille, 25 maç oynattığı için 1 milyon euro daha ödedi. Ayrıca, Trabzonspor net transfer karının da yüzde 20'sini alacak. Eğer Uğurcan Çakır'ın transferi gerçekleşirse bordo-mavili kulüp bonservis alanında rekor kıracak.

8

EURO 2020 planı Ancak Başkan Ahmet Ağaoğlu ve kurmayları, sezon bitiminde bu şekilde bir rakam masaya koyulsa dahi aceleci davranmayacak. Çünkü 11 Haziran’da EURO 2020 başlıyor. Uğurcan’ın da A Milli Takım’ın birinci kalecisi olarak piyasasını artırması bekleniyor.

9

Menajerini değiştirdi Geçtiğimiz aylarda temsilcisini değiştiren Uğurcan, Avrupalı menajer Arturo Canales ile anlaşmıştı. Uğurcan’ın yeni menajeri, aynı zamanda Ander Herrera (PSG), Lucas Vazquez (Real Madrid), Pique (Barcelona), Umtiti (Barcelona), Rakitic (Sevilla) gibi yıldızların danışmanlığını da yapıyor.

10

Scoutlar peşinde 2018-2019 sezonunda Trabzonspor’da eldivenleri Onur Kıvrak’tan teslim alan Uğurcan, kısa sürede kalitesini ispatlamıştı. Öyle ki Uğurcan’ın kaledeki performansı, kısa sürede Avrupalı scoutların da (izleme ekibi) dikkatini çekti.

11

Devler peşinde Yaklaşık 2 senedir önemli kulüplerin takip ettirdiği Uğurcan’ın adı daha önce Liverpool, Tottenham, Sevilla, Benfica, Rennes ve Lyon gibi kulüplerle anılmıştı.

12

Değerini katladı Uğurcan’ın her geçen sezon performansının üzerine koyması piyasa değerine de yansıdı. Transfermarkt’ın verilerine görev Çakır, 2015 yılında 75 bin euro olan değerini 16 milyon euroya kadar çıkardı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.