Son Dakika Haberi: Fenerbahçe’de ayrılık kararı! Yıldız oyuncu geldiği gibi gidiyor… « Sıradaki Haber

26 Nisan 2024 - 21:42

Son Dakika Haberi: Fenerbahçe’de ayrılık kararı! Yıldız oyuncu geldiği gibi gidiyor…

Son Dakika Haberi: Fenerbahçe’de ayrılık kararı! Yıldız oyuncu geldiği gibi gidiyor…
Son Güncelleme :

25 Mart 2021 - 15:41

14 views
1

TRANSFERLER DİKKAT ÇEKTİ Fenerbahçe sezon başında takımı güçlendirmek için kolları sıvamış, forvet hattına yapılan transferler de dikkat çekmişti.

2

ADETA BAŞTAN YARATTI Takımdaki futbolcuları sözleşmesini feshederek ve bazılarını da kiralama yöntemiyle forvet pozisyonunu boşaltan Sarı Lacivertliler, yaptıkları takviyelerle takımın ileri hattını adeta baştan yaratmıştı.

3

EN DİKKAT ÇEKEN İSİM OLDU Alanyaspor'dan Papiss Cisse, Kemal Ademi, Kasımpaşa'dan Mame Thiam gibi isimleri sezon başında kadrosuna katan Fenerbahçe'de en dikkat çeken isim ise Beşiktaş'ın da istediği Aston Villalı Mbwana Samatta olmuştu.

4

BEŞİKTAŞ DA İLGİLENİYORDU Sezon başında Aboubakar'ı transfer etmeden önce Mbwana Samatta ile ciddi şekilde ilgilenen Beşiktaş, oyununcun maliyeti nedeniyle transferden vazgeçmiş, devreye giren Fenerbahçe hem kulüp hem de oyuncu ile anlaşma sağlamıştı.

5

ZORUNLU SATIN ALMA OPSİYONU Belçika'da gösterdiği performansla İngiltere'nin yolunu tutan futbolcu, Bordo Mavili ekipte bekleneni veremeyince Aston Villa tarafından satış listesine konmuş, Fenerbahçe uzun uğraşlar sonucunda oyuncuyu 6 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonu ile renklerine bağlamıştı.

6

BEKLENENİ VEREMEDİ Samatta’dan beklentiler büyüktü ancak performansı büyük hayal kırıklığı yarattı. Fenerbahçe, 28 yaşındaki forvetle yolları ayırma kararı aldı. Yönetim, Samatta’nın bonservisini alır almaz kendisini satış listesine koyacak.

7

GENK İLGİLENİYOR Aston Villa’nın ardından Fenerbahçe’de de kötü bir dönem geçiren yıldız futbolcu için şimdilik tek talip eski takımı Genk. Tanzanyalı oyuncu, 4 yıl formasını giydiği Belçika ekibinde 191 maça çıkmış, 76 gol ve 20 asistlik performansıyla taraftarın sevgilisi haline gelmişti.

8

PEK MÜMKÜN OLMASA DA... Genk, geçen sene ocak ayında 10 milyon Euro’ya sattığı eski yıldızını geri almak istiyor. Ancak Fenerbahçe’nin ödeyeceği 6 milyon Euro’yu teklif etmeleri pek mümkün görünmüyor.

9

MAAŞI ÇOK YÜKSEK ANCAK... Ayrıca Samatta’nın 2.75 milyon Euro’luk maaşı da Mavi-Beyazlılar için yüksek. Bu transfer için Genk’in yıldız futbolcuyu da daha düşük bir maaşa ikna etmesi gerekecek. Diğer seçenek ise Samatta’nın eski takımına kiralanması.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.