Kıvanç Tatlıtuğ’un 350 bin TL’lik yeni oyuncağı « Sıradaki Haber

26 Nisan 2024 - 12:26

Kıvanç Tatlıtuğ’un 350 bin TL’lik yeni oyuncağı

Son Güncelleme :

03 Nisan 2021 - 11:42

35 views
Kıvanç Tatlıtuğ’un 350 bin TL’lik yeni oyuncağı
1

Rol arkadaşı Özge Özpirinçci’nin doğum günü kutlaması öncesi yeni motoruyla gezintiye çıkan Kıvanç Tatlıtuğ, bir mekana girerken görüntülendi.

2

Motor üzerinde tüm güvenlik önlemlerini alıp kaskını takmayı ihmal etmeyen oyuncu, yıllar önce geçirdiği trafik kazası sonrası önlemleri sıkı tutuyor.

3

Motor kullanan kişilere örnek olan 37 yaşındaki Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni oyuncağının fiyatının 350 bin TL olduğu öğrenildi.

4

Ünlü oyuncu, 2013 yılında yaptığı kaza sonrası uzun süre motosiklet kullanmamıştı. Annesine bir daha motosiklet kullanmayacağına dair söz verdiği yönünde haberler çıkmıştı.

5

"ÇOK HEYECANLIYIM"Özge Özprinçci ile başrol oynadığı 'Bir Denizaltı Hikayesi’ dizisinin çekimlerinin devam ettiğini söyleyen Kıvanç Tatlıtuğ, “Güzel bir proje geliyor. Çok heyecanlıyım. Yepyeni bir tür yapıyoruz ve bu çok heyecanlı olacak. Ben de daha önceden denemediğim için heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorum. Ekibimiz çok iyi, oyuncu arkadaşlarım harikalar. Son derece mutluyum ve keyifliyim” demişti.

6

Dijital platformda yayınlanacak olan 'Bir Denizaltı Hikayesi' dizisinin çekimleri İzmir Foça'da devam ediyor. Dizi; denizaltında araştırma görevine katılmaya hazırlanan, özgür ruhlu dalış eğitmeni ve deniz biyoloğu Arman'ın hikayesini konu alıyor.

7

"KORONAVİRÜSE YAKALANMIŞIM"Geçtiğimiz aylarda yüksek ateş ve öksürük şikayeti ile gittiği hastanede yapılan test sonucu zatürre olduğu anlaşılan oyuncu, rahatsızlığından uzun bir zaman sonra yapılan test sonuçlarında korona salgınına yakalandığını söylemişti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.