Nejat İşler’in olaylı gecesi « Sıradaki Haber

26 Nisan 2024 - 05:43

Nejat İşler’in olaylı gecesi

Son Güncelleme :

17 Nisan 2022 - 10:23

534 views
Nejat İşler’in olaylı gecesi

Oyuncu Nejat İşler, bir mekan çıkışı görüntülendi. Ayakta durmakta zorlanan ve yere düşen İşler, kendisini görüntüleyen gazetecilere saldırmaya çalıştı.

Oyuncu Nejat İşler (50), önceki gece arkadaşlarıyla birlikte Asmalımescit’teki bir mekanda eğlendi. Mekandan çıkarken görüntülenen İşler, ayakta durmakta zorlandı ve yere düştü.Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre; Arkadaşlarının anında müdahalesi ile ayağa kalkan İşler, dostları tarafından mekanın içine sokuldu.Samimi şekilde eğlendiği bir kadın ile çağırdıkları taksiyi mekana yanaştırtan ünlü oyuncu, ardından kendilerini görüntüleyen muhabirlere hakaret etti.İşler, daha sonra arkadaşlarının yardımıyla taksiye bindirilirken dengesini kaybedip, tekrar düştü.İlerleyen saatlerde eğlence mekanına yakın bir otele giriş yaparken objektiflere yansıyan İşler, kendisine sorular yönelten muhabirlere saldırmaya çalıştı. İşler, otel görevlileri tarafından güçlükle sakinleştirildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.