KARDEMİR’in notu yüksek « Sıradaki Haber

2 Mayıs 2024 - 08:01

KARDEMİR’in notu yüksek

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları A.Ş (KARDEMİR), Japan Credit Rating Agency grup şirketi JCR Avrasya Derecelendirme tarafından konsolide mali veriler üzerinden değerlendirildi.

KARDEMİR’in notu yüksek
Son Güncelleme :

21 Mayıs 2021 - 12:57

73 views

Şirketten yapılan açıklamada, özellikle 2021 yılı ilk çeyreğinde, piyasaların beklentisi üzerinde kar açıklamasıyla öne çıkan şirketin, güvenilir ve sürdürülebilir yapısını pekiştirdiği belirtildi.Açıklamada, “Yerel pazarda güçlü mevcudiyet ve sektör tecrübesi, yerel ve uluslararası düzeyde güvenilir ve köklü iş ilişkilerinin kurulması, 2020 4. çeyrek ve 2021 yılı 1. çeyrek boyunca güçlü satış gelirleri ve FAVÖK büyümesini sürdürmesi, yüksek kar üretimi, etkin bilanço yönetimi, güçlü nakit akışı ile desteklenen sağlam mali yapısı, Sermaye Piyasası Kanununa tabi bir kurum olarak kurumsal yönetim ilkeleri ışığında şeffaflığının artması, dış etkenlerdeki dalgalanmaların gelir ve karlılık rakamlarını etkilemesi, Covid-19 salgını ile süregelen küresel ekonomik yavaşlamanın çelik fiyatlarını, talebi ve yatırım planlarını etkilemesi gibi kriterler göz önüne alınarak derecelendirmeler yapılmıştır” denildi.

SİRADAKİHABER.NET

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN