En iyi yönetilen Türk şirketleri belirlenecek « Sıradaki Haber

1 Mayıs 2024 - 05:35

En iyi yönetilen Türk şirketleri belirlenecek

Deloitte Private tarafından 35 ülkede uygulanan ve bu yıl Türkiye’de 3’üncü kez düzenlenen En İyi Yönetilen Şirketler Programı için başvurular devam ediyor. Türkiye’nin en iyi yönetim performansı gösteren şirketlerinin belirleneceği programa 31 Mayıs tarihine kadar başvuru yapılabiliyor.

En iyi yönetilen Türk şirketleri belirlenecek
Son Güncelleme :

10 Mayıs 2021 - 14:46

60 views

Türkiye’nin büyük ve orta ölçekli özel şirketleri ile aile şirketleri ve girişimcilerine hizmet veren Deloitte Private Türkiye, En İyi Yönetilen Şirketler (Best Managed Companies) Programı’nın bu yıl 3’üncüsünü düzenliyor. Türkiye’deki şirketlerin uluslararası en iyi uygulamalar çerçevesinde yönetim performanslarının değerlendirildiği programa, deloitte.com.tr ve Best Managed Companies web sitesi üzerinden 31Mayıs tarihine kadar başvuru yapılarak aday olunabiliyor.Koç Üniversitesi, Türkiye Aile İşletmeleri Derneği (TAİDER), Türkiye İç Denetim Enstitüsü (TİDE), Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD)ve Türkiye’de İngiliz Ticaret Odası (BCCT) iş birliğiyle hayata geçirilen programla, iyi yönetim konusunda şirketlerin farkındalığının arttırılması, ülke ekonomisinin değerleri haline gelmiş iyi yönetilen Türk şirketlerinin hikayelerinin ortaya çıkarılması ve bu hikayelerin ulusal ve uluslararası platformlarda iş dünyasına tanıtılması hedefleniyor.

Haber Merkezi

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN