‘Bu ne yaman çelişki Coşkun Sabah?’ « Sıradaki Haber

27 Nisan 2024 - 06:15

‘Bu ne yaman çelişki Coşkun Sabah?’

Son Güncelleme :

03 Nisan 2021 - 11:44

38 views
‘Bu ne yaman çelişki Coşkun Sabah?’
1

Coşkun Sabah'ın eski eşi Ceyda Okay ile evliliğinden dünyaya gelen Roza Sabah, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmişti.

2

yaşındaki kızının bikinili pozlarını sosyal medyada yayınlamasına karşı çıkan 68 yaşındaki sanatçı, bu duruma tepkisini dile getirince gündem olmuştu.

3

“Ben İzmirli değilim, Diyarbakırlıyım. Kızımın bikinili fotoğraf paylaşmasına müsaade etmem” dediği iddiasıyla çok konuşulan Sabah, bu kez de 'mini şort' açıklamasında bulundu.

4

Sabah gazetesinden Mevlüt Tezel'in, "Bu Ne Yaman Çelişki?" başlıklı yazısı şöyle: "Coşkun Sabah, 'Tutucu bir baba mısınız?' sorusuna, 'Batı'ya göre modern babayım. Kordon'da gezerken kızımı mini şortla dolaştırırım. Ama o mini şortu Mardin'de, Urfa'da giydirtmem' yanıtını verdi.

5

Sabah daha önce de buna benzer bir açıklama yapmış ve çok tepki çekmişti. Demek ki hiç özeleştiri yapmamış. Yıllarca hep güzel genç modellerle yaşadığı ilişkilerle magazine haber olan Sabah'ın bu son sözlerinden ırkçı anlamlar bile çıkar!

6

Umarım Sabah ülkenin batısı medeni, doğusu görgüsüz demek istemiyordur! Ayrıca kızının fotoğrafları Google'da ülkemizin yedi bölgesinde de rahatça görülüyor."

7

BİR MİLYON DOLAR TAZMİNAT! Sosyal medyadan binlerce paylaşım yapılan haberler üzerine Coşkun Sabah'tan açıklama gelmişti: Beni İzmir, Aydın ve Manisalılar ile kapıştırmak için uğraşmayın. 'Ben İzmirli değilim, Diyarbakırlıyım' diye bir söylemim olmadı. Bunu ispat edenlere 1 milyon dolar tazminat ödemeyi taahhüt ediyorum.

8

Ulus'ta bir bankadan çıkarken objektiflere yansıyan şarkıcı, muhabirlerin, "Efendim yoksa ses kayıtları çıktı da bir milyon doları mı vereceksiniz?" şeklindeki sorularına, "Yok, yıl sonu alacak verecekleri kapattık" karşılığını vermişti.

9

EVLİLİK KRİTERLERİNİ SIRALADI2017 yılında evliliği sona eren Coşkun Sabah, geçtiğimiz haftalarda hala evlilik özlemi duyduğunu söylemiş ve gelin adayında aradığı kriterleri sıralamıştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.