Bige Önal: Hande ve Aras çok destek oldu « Sıradaki Haber

27 Nisan 2024 - 00:48

Bige Önal: Hande ve Aras çok destek oldu

Son Güncelleme :

03 Nisan 2021 - 11:47

82 views
Bige Önal: Hande ve Aras çok destek oldu
1

Türk futbolu ve Galatasaray'ın efsane isimlerinden Erhan Önal, geçtiğimiz haftalarda hayatını kaybetmişti. Kötü günleri geride bırakmak isteyen oyuncu Bige Önal, “Kafa dağıtıyorum. İyi olmaya çalışıyorum” diye konuştu.

2

Babasının ölümünün ardından rol arkadaşı Hande Erçel, Bige Önal’ın rahatsızlandığını öğrenmesiyle soluğu İzmir’de almıştı.

3

Erçel’in bu davranışı Önal’a hatırlatılınca, "Geldi, evet. Çok mutlu oldum. Destek önemli sağ olsun. Çok iyi bir dost” dedi.

4

Rol aldığı dizinin bittiğini söyleyen Önal, ”Şimdi bir şeyler okuyorum. Ara vermem herhalde çalışmak iyi gelecek diye düşünüyorum” dedi.

5

Sevgilisi Aras Bulut İynemli ve Hande Erçel’in çok destek olduğunu belirten Önal, görüştüğü projeyle alakalı, “İş ile henüz anlaşmadık, okuyorum. Belli olunca söylerim” dedi.

6

ÜYEV ABİSİ İLE GÖRÜŞMÜYOR MU? Bige Önal, babası Erhan Önal'ın ilk evliliğinden dünyaya gelen üvey abisi Patrick Mölzl ile görüşmedikleri şeklinde çıkan haberlere de açıklık getirdi.

7

BİGE SESSİZLİĞİNİ BOZDU Almanya'da teknik direktörlük yapan ağabeyi Mölzl'ün cenazeye gelemediğini ancak telefonda konuştuklarını anlatan Bige Önal, söylendiği gibi aralarının kötü olmadığını ifade etti.

8

Önal, konuyla ilgili; "Konuştuk cenaze sonrası; o Almanya’dan gelemedi. Çok üzüldü gelemediği için de. Yakın değiliz çünkü ben zaten abimle 21 yaşımdayken tanıştım, o yaştan sonra abi kardeş gibi olunamıyor maalesef ama aramızda kötü bir şey yok" dedi.

9

Güzel oyuncu, sözlerine; "Sadece çocukluğumuz bir arada geçemedi o Almanya’da yaşadığı için öyle pek abi kardeş gibi olamadık ama öyle bir husumet, kötü bir şey yok. Lütfen öyle yazmayın, babam da böyle bir şeyin çıkmasına üzülürdü. Tamamen birlikte büyümemekle alakalı bir durum" diye devam etti. 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.