Beşiktaş’ta Süper Kupa maçı öncesi 5 eksik « Sıradaki Haber

26 Nisan 2024 - 07:16

Beşiktaş’ta Süper Kupa maçı öncesi 5 eksik

Beşiktaş’ta, üst solunum yolu enfeksiyonu bulguları gösteren Necip Uysal, Can Bozdoğan, Güven Yalçın, Salih Uçan ve Serdar Saatçı, Antalyaspor ile Katar’ın Doha kentinde bulunan Ahmed Bin Ali Stadyumu’nda oynanacak Süper Kupa maçında forma giyemeyecek.

Beşiktaş’ta Süper Kupa maçı öncesi 5 eksik
Son Güncelleme :

05 Ocak 2022 - 14:22

77 views

Beşiktaş, 5 Ocak Çarşamba günü Katar’ın Doha kentindeki Ahmed Bin Ali Stadyumu’nda Antalyaspor ile Süper Kupa müsabakasında karşı karşıya gelecek. Bu önemli müsabaka öncesi siyah-beyazlılara 5 isimden kötü haber geldi. Necip Uysal, Can Bozdoğan, Güven Yalçın, Salih Uçan ve Serdar Saatçı, üst solunum yolu enfeksiyonu bulguları sebebiyle söz konusu mücadelenin kamp kadrosundan çıkarıldı.Oyuncuların ileri tetkik ve takip süreçlerinin devam ettiği belirtildi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.