Berfu Yenenler’in isim isyanı: Bebeğim ben, bebek yahu! « Sıradaki Haber

26 Nisan 2024 - 18:53

Berfu Yenenler’in isim isyanı: Bebeğim ben, bebek yahu!

Son Güncelleme :

03 Nisan 2021 - 11:42

32 views
Berfu Yenenler’in isim isyanı: Bebeğim ben, bebek yahu!
1

Oyuncu Eser Yenenler ile tescilli güzel Berfu Yenenler, 2019 yılında nikah masasına oturmuştu. Aynı yıl ilk oğulları Kuzey'i de kucaklarına alan ünlü çift, geçtiğimiz günlerde ikinci kez anne-baba olmanın sevincini yaşamıştı.

2

Güzel haberi sosyal medya hesabından duyuran Eser Yenenler, "Arayan soran herkese çok teşekkür ederiz. Biz artık dört kişilik bir aileyiz" ifadelerini kullanmıştı.

3

İkinci kez annelik sevinci yaşayan 26 yaşındaki Berfu Yenenler ise kalp emojisiyle birlikte "Mete Yenenler 25.03.2021-13.12" mesajını paylaşmıştı.

4

"SİZ BANA BUNU NASIL YAPTINIZ?" Günaydın'dan Merve Yurtyapan'ın haberine göre; Berfu Yenenler, çocuklara isim koyarken özenli olunması gerektiğini söyledi: Benim göbek adımı, doğum yaptıran ebe koymuş. Peki ismim ne? Beytiye! Kebap adı yani...

5

"İnsan, birine nasıl 'Beytiye' ismini koyar? Bebeğim ben, bebek yahu! Anneme 'Herkes çocuğuna cool isimler veriyor, siz bunu nasıl yaptınız?' diye sitem ettim."

6

"ADAM BENİ KOVALADI" Yenenler, yıllar önce başından geçen başka bir ilginç olayı da şöyle anlattı: "Eskiden rap'çi kankalarım vardı. Onlarla graffiti yapıyorduk. Nerede bir duvar görsek hemen çizim yapardık..."

7

"İzmit'te yine öyle bir gün Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nin duvarına graffiti yapmaya başladık. Güvenlik beni yakaladı ama elinden kurtuldum. Adam eve kadar kovaladı ama yakalayamadı."

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.