Bakan Karaismailoğlu: ‘Türkiye artık eski Türkiye değildir’ « Sıradaki Haber

27 Nisan 2024 - 18:09

Bakan Karaismailoğlu: ‘Türkiye artık eski Türkiye değildir’

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Bizim yürüyüşümüz durdurulamaz. Halk için hakkın yolunda yaptığımız işler Türkiye’yi geleceğe taşıyacaktır. Türkiye artık eski Türkiye değildir” dedi.

Bakan Karaismailoğlu: ‘Türkiye artık eski Türkiye değildir’
Son Güncelleme :

18 Mayıs 2021 - 16:55

57 views

Bakan Karaismailoğlu, Başkent’te yapımı tamamlanan TUSAŞ Kavşağı açılış törenine katıldı. Açılışta konuşan Bakan Karaismailoğlu, dünyayı etkisi altına alan yeni tip korona salgınına rağmen gerekli tüm sağlık tedbirlerini alarak, ülkeyi yarınlara taşıyacak ulaşım ve haberleşme projelerine hız kesmeden devam ettiklerini bildirdi.“Taşıt hareketliliğinin yüzde 160 artmasına rağmen trafik kazalarında yüzde 80’e varan azalmalar oldu”Yapılan yatırımların hem gençlerin daha müreffeh bir gelecekte yaşaması hem de doğrudan ekonominin gelişmesine yönelik yatırımlar olduğuna dikkat çeken Karaismailoğlu, “2003’te ülkemizde sadece 6 bin 100 kilometre olan bölünmüş yol uzunluğunu 28 bin 200 kilometrenin üzerine çıkardık. Konforun ve güvenliğin artması ile beraber ortalama hız 40 kilometreden 80 kilometreye çıktı. Yaptığımız bu yollar sayesinde taşıt hareketliliğinin yüzde 160 artmasına rağmen trafik kazalarında yüzde 80’e varan azalmalar oldu. Yani her yıl binlerce can kurtardık. Asrın projelerinden biri olan Kuzey Marmara Otoyolumuzun son kesimini de 21 Mayıs Cuma günü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle hizmete açacağız” dedi.

Haber Merkezi

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN