Tolga Yanardağ Merdan Yanardağ! Merdan Yanardağ kimdir? Merdan Yanardağ nereli, kaç yaşında? « Sıradaki Haber

26 Nisan 2024 - 23:37

Tolga Yanardağ Merdan Yanardağ! Merdan Yanardağ kimdir? Merdan Yanardağ nereli, kaç yaşında?

Son Güncelleme :

04 Nisan 2021 - 15:57

391 views
Tolga Yanardağ Merdan Yanardağ! Merdan Yanardağ kimdir? Merdan Yanardağ nereli, kaç yaşında?

Merdan Yanardağ, gazeteciliğe ilk olarak Günaydın’da başladı ve Sabah, Hürriyet, Güneş, Aydınlık gibi gazetelerde de muhabir, editör gibi çeşitli alanlarda çalıştı. Tolga Yanardağ Merdan Yanardağ! Merdan Yanardağ kimdir? Merdan Yanardağ nereli, kaç yaşında?

MERDAN YANARDAĞ KİMDİR?

Yanardağ, Sivas’ın Divriği ilçesinde 1959’da dünyaya geldi. Resmi doğum tarihi ise 24.02.1961 şeklinde belirtilmiştir. İlk, orta, lise ve üniversite öğretimini İstanbul’da tamamladı. İİTİA (Marmara Üniversitesi) Siyasal Bilgiler Fakültesi mezun oldu. Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde, “Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi” alanında yüksek lisans yaptı. Ardından Maltepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde sosyoloji doktorasını tamamladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.