Renan Bilek Silahtar kimdir? Ramo yeni oyuncusu Renan Bilek Silahtar kaç yaşında, nereli? « Sıradaki Haber

26 Nisan 2024 - 09:16

Renan Bilek Silahtar kimdir? Ramo yeni oyuncusu Renan Bilek Silahtar kaç yaşında, nereli?

Son Güncelleme :

28 Mart 2021 - 11:30

96 views
Renan Bilek Silahtar kimdir? Ramo yeni oyuncusu Renan Bilek Silahtar kaç yaşında, nereli?

Renan Bilek Silahtar, Ramo'ya konuk oyuncu olarak katıldıRenan Bilek Silahtar, Ramo’ya konuk oyuncu olarak katıldı

Renan Bilek Silahtar kimdir? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Ramo‘ya yapılan bomba transferden sonra Renan Bilek Silahtar gündeme gelen konulardan oldu. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in başrollerinde yer aldığı Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Ramo, kadrosuna yeni bir ismi daha dahil etti.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, İddialı dizinin 38. ve 39. bölümleri için anlaşma imzalayan usta oyuncuRenan Bilek Silahtar,konuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıkacak.

RENAN BİLEK SİLAHTAR KİMDİR?

İstanbul’da 6 Ekim 1968 tarihinde dünyaya gelen Renan Bilek,Galatasaray Lisesi mezunudur. Lise yıllarında Leke adlı bir müzik grubunda yer alan Bilek, grup dağıldıktan sonra 1998 yılında yine Leke adında bir albüm yaptı.

Ferhan Şensoy’un kurduğu Ortaoyuncular tiyatro grubunda yer alan Renan Bilek, 1990 yılında Yeşil Bir Dünya filmi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Usta oyuncu ardından Geniş Aile Yapıştır, Hükümet Kadın ve Devrimden Sonra, Yeşil Deniz, Doksanlar, Yeni Gelin, Sevgili Geçmiş gibi yapımlarda rol aldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.