Trabzonspor ile Fenerbahçe taraftarı arasında gerilim: Bağdat Caddesi’nde bayrağa izin vermediler « Sıradaki Haber

19 Mart 2024 - 05:09

Trabzonspor ile Fenerbahçe taraftarı arasında gerilim: Bağdat Caddesi’nde bayrağa izin vermediler

Trabzonspor ile Fenerbahçe taraftarı arasında gerilim: Bağdat Caddesi’nde bayrağa izin vermediler
Son Güncelleme :

30 Nisan 2022 - 22:28

508 views

Trabzonspor 38 yıl sonra şampiyonluğunu ilan etti. Binlerce taraftar sokaklara akın ederken Kadıköy Bağdat Caddesi’ne Trabzonspor bayrağı asılmak istendi. Fenerbahçe taraftarları buna izin vermeyerek karşı çıktı.
Trabzonspor, 2021-2022 sezonunun 35. haftasında, Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Bitiş düdüğü ile birlikte Trabzonsporlu taraftarlar Türkiye’nin bir çok ilinde şampiyonluk coşkusunu yaşamak için sokaklara indi.

BÜYÜK GERİLİM
Kadıköy Bağdat Caddesi’nde ise Fenerbahçeli taraftarlar ile Trabzonsporlu taraftarlar arasında kavga yaşandı.
Trabzonspor bayrağını caddeye asmak isteyen bordo-mavili taraftarlara sarı-lacivertli taraftarlar izin vermedi. Trabzonsporluların, tezahürat yapması ve kutlamalarına tepki gösteren Fenerbahçeli taraftarlar, bordo-mavi bayrakları da ele geçirdi. Tarafların bir süreli tartışması daha sonra kavgaya dönüşürken, araya giren vatandaşlar tarafından taraflar sakinleşti.

ÜSKÜDAR’DA KUTLAMA
İstanbul’da Trabzonspor taraftarının en yoğun olduğu ilçe Taksim olurken, şampiyonluk kutmaları Üsküdar’da da devam etti.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.