Taraftarlar İmparator Fatih Terim sloganıyla salonu inletti « Sıradaki Haber

29 Mart 2024 - 13:29

Taraftarlar İmparator Fatih Terim sloganıyla salonu inletti

Taraftarlar  İmparator Fatih Terim  sloganıyla salonu inletti
Son Güncelleme :

12 Nisan 2021 - 17:38

75 views

Basketbolda kötü günler yaşayan Galatasaray, kümede kalma yolunda kritik bir maça çıktı. HDI Sigorta Afyon Belediyesi’yle karşılaşan sarı-kırmızılılar rakibini 110-70 mağlup etmeyi başardı. Takıma destek vermek için Aslan’ın teknik direktörü Fatih Terim de tribünde yerini aldı.

“İMPARATOR FATİH TERİM”

Hatayspor deplasmanında 3-0 mağlup olan Galatasaray, kalan 9 haftaya konsantre olurken, Florya’daki buluşma sonrasında Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki yerini alan Fatih Terim’e bir de sürpriz yapıldı. Fatih Terim, maç sonrası tribünden salondakilerin “İmparator Fatih Terim” tezahüratlarıyla ayrıldı.

CEZASINI TAMAMLAMASINA 1 MAÇ KALDI

Sarı kırmızılılar bu hafta içi BAY geçecek. Sonrasında ise cumartesi günü sahasında Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Fatih Terim bu maçta da takımının başında olamayacak ve sonra cezasını tamamlayacak.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.