Survivor Reşat elendi mi? Survivor Reşat kimdir? Reşat Hacıahmetoğlu nereli, kaç yaşında, mesleği ne? « Sıradaki Haber

24 Nisan 2024 - 17:55

Survivor Reşat elendi mi? Survivor Reşat kimdir? Reşat Hacıahmetoğlu nereli, kaç yaşında, mesleği ne?

Son Güncelleme :

23 Nisan 2021 - 15:29

636 views
Survivor Reşat elendi mi? Survivor Reşat kimdir? Reşat Hacıahmetoğlu nereli, kaç yaşında, mesleği ne?

Bugün eleme konseyinde eleme adaylarından birisi adaya veda edecek. Eleme adaylarından olan Reşat Hacıahmetoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, mesleği ne?

20 NİSAN SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Eleme adayları Ünlüler takımından İlayda ve İsmail olurken, Gönüllüler takımından ise Dora ve Reşat aday olan isimler oldu.

1. eleme adayı : Dora2. eleme adayı : İlayda3. eleme adayı : Reşat4. eleme adayı : İsmail

SURVİVOR REŞAT ELENDİ Mİ?

Elenen isim Reşat oldu.

SURVİVOR REŞAT KİMDİR?

Survivor Reşat Karadenizli. Trabzonlu olan Reşat Hacıahmetoğlu 1990 doğumlu. Sosyal medyada yayınladığı videolar ile tanınmaktadır. 2016 yılında sosyal medyada tanınmaya başladı. Irmağa gidiyorum diye seslendiği videosu geniş kitlelere ulaştı. Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, öğrenimine üniversite yıllarına Of’ta devam etti. Daha sonra Ordu Üniversitesi’nden mezun oldu. Lise bitene kadar karate ile ilgilenen Hacıahmetoğlu, sonrasında vücut geliştirme ile ilgilenmeye devam etti. Uzun süre özel bir şirkette çalışan Hacıahmetoğlu, Trabzon’da yaşıyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.