Son dakika: Survivor’da şok! Adaya veda etti « Sıradaki Haber

20 Nisan 2024 - 00:01

Son dakika: Survivor’da şok! Adaya veda etti

Son Güncelleme :

03 Nisan 2021 - 11:47

36 views
Son dakika: Survivor’da şok! Adaya veda etti
1

Survivor son bölümü ile yine nefes kesen yarışmalara sahne oldu. Öte yandan konsey, adaya veda edecek bir ismin belli olması için bir araya geldi.

2

Konsey öncesinde oynanan oyunda yemek ödülünü kazanan ekip gönüllüler takımı oldu. Ünlüler takımı ise yemek ödülünü kaybettiği için hayal kırıklığına uğradı.

3

Gönüllüler takımı patates kızartması ve dürüm ödülünün tadını çıkartırken yarışmanın kritiğini yaptılar.

4

Öte yandan haftanın seyirci oylama birincileri belli oldu. Oylama birincisi olan isimlerden biri gönüllüler takımından Poyraz oldu.

5

Oylamada birinci olan Poyraz 'Birinci olmak bana neden burada olduğumu hatırlatıyor ve kendime getiriyor. Herkese teşekkür ederim' dedi.

6

Ünlüler takımı seyirci oylaması birincisi ise İsmail oldu. Duygularını anlatan İsmail 'Çok güzel bir an. Çok güzel bir his. İnsana motivasyon veriyor. Beni destekleyen, yanımda olduğunu hissettiren herkese şükranlarımı sunuyorum' dedi.

7

İSİM DAHA ADAY OLDU Birinci olan isimler birer eleme adayı söyledi. Poyraz 'samimiyetsiz bulduğunu' söylediği Aleyna Kalaycıoğlu'nun ismini verdi.

8

Ünlüler takımından İsmail'in Çağrı'nın adını vermesi ile beraber Öykü ve Çağrı ünlüler takımının iki eleme adayı oldu.

9

ADAYA VEDA ETTİ Yarışmaya veda eden isim Öykü Çelik oldu. Öykü 'Hazır değildim. Burada kalmak ya da gitmek kader." ifadelerini kullandı.

10

Öykü Çelik'in elenmesi ile birlikte takım arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Acun Ilıcalı 'Bu kadar kısa zamanda bu kadar kendini herkese sevdirdin. Survivor'ın gönül şampiyonu oldun' ifadelerini kullandı.

11

Ağlamamak için kendini zor tuttuğu görülen Öykü Çelik bütün arkadaşları ile vedalaştıktan sonra yarışmaya veda etti.

12

Survivor Öykü kimdir? Çelik, 13 Temmuz 1987'de İstanbul'da doğdu. Türk sinema ve dizi oyuncusudur. 2006 yılında “Selena” dizisinde oynayarak oyunculuğa başladı. 2009 yılında Cin Geçidi filmi ve Haluk Piyes'in oynadığı, Kanımdaki Barut filmlerinde rol aldı. 2011 yılında Oktay Kaynarca ve Meltem Cumbul'un oynadığı ''Nuri'' dizisinde de Reyna rolünü oynayan Öykü Çelik, 2012 yılında başlayan senaryosunu Mahsun Kırmızıgül'ün yazdığı ''Benim için Üzülme'' adlı dizide Bahar rolünü canlandırdı.

13

014 yılında “Ağlatan Dans” adlı dizide Kıvanç Kasabalı ile başrolde oynadı. 2014 yılında “Yeşil Deniz” adlı dizi filmde Burak Serdar Şanal, Öykü Çelik, Melis Babadağ, Mert Turak, Burak Alkaş, Ali Barkın, Emin Gürsoy, Renan Bilek, Zeynep Gülmez, Nuri Gökaşan, Yener Gürsoy, Jale Aylanç, Elvan Dişli ile beraber rol aldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.