Son dakika – Mostafa Mohamed’in yanına sürpriz forvet! Galatasaray’a Premier Lig golcüsü « Sıradaki Haber

19 Nisan 2024 - 16:21

Son dakika – Mostafa Mohamed’in yanına sürpriz forvet! Galatasaray’a Premier Lig golcüsü

Son dakika – Mostafa Mohamed’in yanına sürpriz forvet! Galatasaray’a Premier Lig golcüsü
Son Güncelleme :

25 Mart 2021 - 15:42

24 views
1

Süper Lig'de şampiyonluğa odaklanan Galatasaray son olarak Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelmiş ve sahadan 4-3 mağlup ayrılmıştı. Derbiden beraberlik çıkması sonrası Aslan, bir nebze moral buldu.

2

HEDEF GOLCÜ TRANSFERİ Sezon sonu transfer çalışmalarını hız veren Galatasaray önceliklerini belirledi. Aslan'ın ilk hedefi golcü transferi.

3

ASLAN MOHAMED'DEN MEMNUN Mostafa Mohamed'in performansından memnun olan sarı-kırmızılı takım, gelecek sezon Mısırlı yıldızla forma savaşı verecek bir isme ihtiyaç duyuyor.

4

FALCAO ÇOK MAÇ KAÇIRDI Kolombiyalı Falcao'nun sakatlıklarının uzun sürmesi ve çoğu maçı kaçırması Galatasaray'ı bu konuda önlem almaya itiyor.

5

ARADIĞINI PREMIER LİG'DE BULDU Bunun yanı sıra Aslan, sezon sonu takımdan ayrılması gündemde olan Falcao'nun yerini hemen doldurmak istiyor. Sarı-kırmızılılar aradığı ismi Premier Lig'de buldu.

6

GÜNDEM BENTEKE Sarı-Kırmızılı takım Preimer Lig'de Crystal Palace forması giyen Benteke'yi kadrosuna katmak istiyor. 30 yaşındaki Belçikalı golcü futbolcu bu sezon 22 Premier Lig maçında 5 gol atmayı başardı.

7

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR 5 sezondur Crystal Palace forması giyen Benteke'nin kulübü ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor

8

BEŞİKTAŞ İLGİLENDİ Yeniden seçime girmeye hazırlanan Mustafa Cengiz yönetimi seçim öncesi bu transferi noktalamak istiyor. Devre arası transfer döneminde Beşiktaş da oyuncuyla ilgilenmiş ancak Benteke Türkiye transferine çok sıcak bakmamıştı.

9

TATİL İÇİN ALANYA'YA GELİYOR Bugüne kadar 90 milyon Euro bonservis ödenen Belçikalı forvet yaz aylarında Alanya'ya tatile geliyor.

10

F.BAHÇE'DEN VETO Benteke, Genk'te forma giydiği 2011 yılında 1.2 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe'ye önerilmiş ancak Sarı-Lacivertli kulüp oyuncuyu veto etmişti.

11

MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILDI Benteke son dönemdeki iyi perforansı sonrası uzun bir aranın ardından Belçika Milli Takımı'na davet edilmişti.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.