Son dakika haberi – Lazio’nun genç yıldızı Guerini hayatını kaybetti! Kazanın detayı ortaya çıktı « Sıradaki Haber

29 Mart 2024 - 07:47

Son dakika haberi – Lazio’nun genç yıldızı Guerini hayatını kaybetti! Kazanın detayı ortaya çıktı

Son dakika haberi – Lazio’nun genç yıldızı Guerini hayatını kaybetti! Kazanın detayı ortaya çıktı
Son Güncelleme :

25 Mart 2021 - 15:41

21 views
1

İTALYA'YI YASA BOĞAN ÖLÜM İtalya'yı yasa boğan ölüm... Lazio'nun 19 yaşındaki genç oyuncusu Daniel Guerini, geçirdiği trafik kazasının ardından yaşamını yitirdi.

2

ARABA PERT OLDU Kazanın detayları ortaya çıktı. Roma’nın güney banliyölerinde meydana gelen kazada Guerini'nin içinde bulunduğu araba pert oldu.

3

MERCEDES'LE ÇARPIŞTI Genç futbolcunun içinde bulunduğu otomobil, karşı yönden gelen Mercedes'le çarpıştı.

4

LAZIO MESAJ YAYINLADI Genç oyuncunun yaşamını yitirmesinin ardından Lazio bir mesaj yayınladı. 10 numara olarak görev yapan, sol ayaklı, genç oyuncu, Lazio'nun gelecekte çok şey beklediği isimlerin başında geliyordu.

5

KİRALIK OLARAK GÖNDERİLDİ 21 Mart 2002'de dünyaya gelen Daniel Guerini, futbola Lazio altyapısında başladı. Burada oynarken sırasıyla, Fiorentina, Torina ve SPAL kulüplerine kiralık olarak gönderildi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.