Son Dakika Haberi: Galatasaray’dan apar topar gönderilen Belhanda’nın yeni takımı belli oluyor! Beşiktaş derken… « Sıradaki Haber

19 Nisan 2024 - 15:03

Son Dakika Haberi: Galatasaray’dan apar topar gönderilen Belhanda’nın yeni takımı belli oluyor! Beşiktaş derken…

Son Dakika Haberi: Galatasaray’dan apar topar gönderilen Belhanda’nın yeni takımı belli oluyor! Beşiktaş derken…
Son Güncelleme :

25 Mart 2021 - 15:42

28 views
1

MAÇ SONU OLAY SÖZLER Son dakika gelişmesi... Galatasaray'ın Süper Lig'de kendi sahasında oynadığı ve 2-2 berabera kaldığı Sivasspor maçının ardından Belhanda yayıncı kuruluş mikrofonlarına çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

2

YÖNETİCİLERE SERT ELEŞTİRİ Türk Telekom Stadı'ndaki zemin sıkıntısını maç sonu dile getiren oyuncu, Sarı Kırmızılı yöneticiler hakkında isim vermeden sert eleştirilerde bulunmuştu.

3

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ Belhanda'nın bu açıklamalarının ardından harekete geçen Galatasaray yönetimi, oyuncunun sözleşmesini tek taraflı olarak feshederek yolları ayırmıştı.

4

HABERİ FLORYA'DA ALDI Haberi Florya'da idman sırasında öğrenen Belhanda, arkadaşları ile vedalaştıktan sonra eşyalarını toplayıp tesisleri terk etmişti.

5

BEŞİKTAŞ'A ÖNERİLDİ O günden sonra Menajerinin oyuncuyu Beşiktaş'a önerdiği haberleri manşetlere çıkarken, Belhanda'nın yeni adresi belli oldu.

6

İSPANYOLLAR YENİ ADRESİ DUYURDU İspanyol basınında yer alan haberlere göre, maliyeti düşük ve bonservisi elinde olan oyuncularla ilgilenen Valencia, Younes Belhanda'yı kadrosuna katmak için görüşmelere başladı.

7

"BELHANDA KENDİNİ KANITLADI" Teknik direktör Javi Gracia'nın onay verdiği belirtilen Belhanda'nın, Avrupa'da kendini kanıtlamış bir oyuncu olduğu belirtildi.

8

İLK KEZ İSPANYA'DA Galatasaray'dan önce Montpellier, Dinamo Kiev, Schalke ve Nice formaları giyen Belhanda, Valencia ile anlaşırsa ilk kez İspanya'da görev almış olacak.

9

ADI SEVILLA VE BETIS İLE ANILDI Tecrübeli futbolcunun adı daha önce de iki ezeli rakip Sevilla ve Real Betis ile anılmıştı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.