Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan:”Türkiye’de bu bayraktan daha büyüğü yok” « Sıradaki Haber

25 Nisan 2024 - 14:35

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan:”Türkiye’de bu bayraktan daha büyüğü yok”

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan:”Türkiye’de bu bayraktan daha büyüğü yok”
Son Güncelleme :

23 Nisan 2021 - 14:58

45 views

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Türkiye’de bu bayraktan daha büyüğü yok”

-“Cumhuriyetimizin kurulmasını sağlayan herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Rabbim bir daha İstiklal Marşı yazdırmak zorunda bırakmasın diyoruz Milletimizi bölmek için kullanılan yöntemler değişse de niyet aynıdır”

-“Bugün burada açılışını yapacağımız ülkemizin en uzun direğinde dalgalanacak bayrağımızı çocuklarımıza armağan ediyoruz”

-“Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak uğrunda ölen varsa vatandır. Toprak kan dökülmediyse vatan olmaz”

-“Bu toprakları vatan yapmak için nice şehitler verdik. Bizim büyüklerimiz nice şehitler verdi. Gençler işte sizleri büyüğünüz olarak böyle görüyorum. 2053’ün Türkiye’sini siz inşa edecek ve kuracaksınız”

-“Sizin gözlerinizde bu pırıltıyı görüyorum. Çok çalışacağız, okuyacağız. 2053’ün Türkiye’sini inşa edeceğiz. Biz toprağın altında olacağız. Sizi izleyeceğiz. Size inanıyoruz”

-“Çamlıca hepsinin bizzat takibini yaparak ülkemize kazandırdığımız camisiyle kulesiyle şimdi de 111 metrelik bayrak direği ve Türkiye’nin en büyük bayrağı yaklaşık 1000 metrekareyi bulan bayrağıyla yepyeni bir çehreye kavuşuyor”

İSTANBUL – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çamlıca bayrak direğinde 1000 metrekarelik bayrağın göndere çekilmesi törenine katıldı.

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye'de bu bayraktan daha büyüğü yok'Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye'de bu bayraktan daha büyüğü yok'Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye'de bu bayraktan daha büyüğü yok'Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye'de bu bayraktan daha büyüğü yok'

Kaynak: İhlas Haber Ajansı