Sinan Güleryüz’den Özge Özder’e: Seni çok seviyorum hayat arkadaşım « Sıradaki Haber

20 Nisan 2024 - 16:24

Sinan Güleryüz’den Özge Özder’e: Seni çok seviyorum hayat arkadaşım

Son Güncelleme :

03 Nisan 2021 - 11:42

34 views
Sinan Güleryüz’den Özge Özder’e: Seni çok seviyorum hayat arkadaşım
1

018 yılında nikah masasına oturan ünlü oyuncu Özge Özder ile müzisyen Sinan Güleryüz, geçtiğimiz ay kızları Eva Luna'yı kucaklarına almıştı.

2

Ünlü çiftten Özge Özder, 43 yaşına bastı. İlk kez baba olmanın heyecanını yaşayan Güleryüz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla eşinin doğum gününü kutladı.

3

"Bugün sevdiğimin, hayat arkadaşımın, benim meleğimin doğum günü. Duygularımı müzikle anlatmayı sevsem de, sana bir şeyler yazmak istedim bugün elimden geldiğince. Aslında dört yıl önce hiç tanımadığım ama senin için hayatındaki değeri inanılmaz olan bir ekibi toplamıştım doğum gününde. Hepsinin ismini tek tek rehberinden bulup, hepsine 'Haydi, sen bunu, sen bunu getir' deyip..."

4

"Seninle ilk yan yana oturduğumuzda aramızda Gökhan ile sohbetimiz sırasında sen de bize dahil oldun ve uçaktan indiğimde o iki satte aslında evlenmek istediğim kadını bulduğumu söylemiştim kendime. Zaten bence bu karar anlık gelen bir karar. İstiyorsun, yapıyorsun, önemlisi sürdürmek..."

5

"Her geçen gün yeni bir özelliğini keşfettim. O güzel kalbini, hassaslığını, duvar gibi duran ama uçucu yapını, eğlenceli yanını, erkek çocuğu tarafını, asilliğini, doğruluğunu, her işteki dürüstlüğünü, hayvan sevgini. Her gün yeni bir senle tanıştım..."

6

"Şimdi ise bizden bir parça var yanımızda. İkimizin karşımı, biraz Elif, biraz Özge, biraz Sinan. İnşallah her şeyi sana benzer. İnşallah senin gibi iyi kalpli ve benzersiz olur. Çok şanslıyım sana sahip olduğum için, çok şanslıyım benim olduğun için. Dün, bugün, yarın ve her gün. Seni çok seviyorum hayat arkadaşım. İyi ki."

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.