Şilan Makal-Şener Özbayraklı çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu « Sıradaki Haber

28 Mart 2024 - 20:44

Şilan Makal-Şener Özbayraklı çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu

Son Güncelleme :

04 Nisan 2021 - 15:50

65 views
Şilan Makal-Şener Özbayraklı çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu

Bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan Şilan Makal-Şener Özbayraklı çifti, geçtiğimiz günlerde doktora gitti. Çift, bir kızları olacağını öğrenince büyük mutluluk yaşadı.

Geçtiğimiz yıl Galatasaraylı futbolcu Şener Özbayraklı ile evlenen Şilan Makal hamile. Kısa bir süre önce kontrole giden çift, bebeklerinin cinsiyetini öğrenmiş. Bir kızları olacağını duyan çift, büyük bir sevinç yaşamış. Özbayraklı, 5 aylık hamile olan Makal’ın bir dediğini iki etmiyor, tüm ihtiyaçlarıyla yakından ilgileniyormuş.

Aşka geldi

Oyuncu Çağdaş Onur Öztürk, önceki gün eşi Burçin Öztürk ile Nişantaşı‘nda buluştu. Eşini görünce boynuna atlayıp sarılan Burçin Öztürk, ünlü oyuncuyu öpücük yağmuruna tuttu. İkilinin aşka geldiği anlar objektiflerden de kaçmadı.

Pikaçu Londra’da

Bir dönemin sevilen dizisi “Hayat Bilgisi”nde canlandırdığı ‘Pikaçu Kerem’ rolüyle hafızalara kazınan Kerem Kupacı’nın Londra’ya yerleştiği ortaya çıktı. Yaklaşık 4 aydır genç yeteneklere online tiyatro eğitimi veren Kupacı’nın Türkiye ve İngiltere’den 20 öğrencisi var. İşleri nedeniyle zaman zaman İstanbul’a gelen Kupacı, şu sıralar aldığı oyunculuk tekliflerini de değerlendiriyor.

Demet romantik Oğuzhan dram

Demet Özdemir, yeni bir romantik komedi için O3 Medya ile anlaştı. Firma şimdilerde çekimlerine mayıs sonunda başlanacak film için Özdemir’e partner arayışında. Bir süredir güzel oyuncuyla aşk yaşayan Oğuzhan Koç da kendi film senaryosu üzerinde çalışmaya devam ediyor. Koç, filmde sevgilisinin yer almayacağını söylüyor: “Bu kez dram yapacağım ama senaryomda Demet’in ya da başka ünlü bir ismin rolü yok.”

Müzikten sinemaya

Oyuncu ve müzisyen Erdem Yener, yapımcılığa atıldı. Müzik çalışmalarını bir süre askıya aldığı öğrenilen Yener, önümüzdeki dönemde yapımcılığa ağırlık verecek. İki sinema filmi üzerinde çalışan sanatçı, bir komedi bir de dram filminin yapımcılığını üstlenecek. Senaryoların tamamlanmasının ardından Erdem Yener, filmlerin oyuncu seçmeleri için kolları sıvayacak.

Yeni eve özel stüdyo

Pandemi nedeniyle doğa içinde bir evde oturmak isteyen Sertab Erener, Zekeriyaköy’deki ev arayışına devam ediyor. Ünlü şarkıcının şimdiden yeni evine bir stüdyo kurma planı olduğu söyleniyor. Vaktinin neredeyse tamamını doğa içinde bulacağı evinde geçirmeyi planlayan Erener, tüm müzik çalışmalarını da oradan sürdürecek.

Kaynak: Hürriyet

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.