Serenay Sarıkaya hayranıyla soğuğa meydan okudu « Sıradaki Haber

19 Nisan 2024 - 10:29

Serenay Sarıkaya hayranıyla soğuğa meydan okudu

Son Güncelleme :

03 Nisan 2021 - 11:46

32 views
Serenay Sarıkaya hayranıyla soğuğa meydan okudu
1

Serenay Sarıkaya, son olarak en sevdiği eşyalarını genç kızların bursuna destek vermek için Türk Eğitim Vakfı yararına bağışa sundu. Gazetecilerle araç içerisinden sohbet eden oyuncu "Kıyafetlerinizi kız çocuklarının eğitimi için Türk Eğitim Vakfı'na bağışladınız. Neler söyleyeceksiniz?" sorusuna, "Evet, 34 kız çocuğuna eğitim imkanı sağlandı. Bunun için de çok mutluyum. Kullanmadığım kıyafetler evde duracağına, birilerine faydalı olması beni çok mutlu etti" dedi.

2

Başrolünde yer alacağı 'Şahmeran' dizisi hakkında da konuşan Sarıkaya, "Hazırlıklar devam ediyor. Çekimlerin eylül ayında başlayacağı konuşuluyor. Nasıl bir karakteri canlandıracağım ise sürpriz olsun" dediği sırada, yanına bir hayranı gelerek, "Bugün benim doğum günüm. Beraber fotoğraf çektirebilir miyiz?" dedi.

3

Hemen aracından inen oyuncu, "Üşümüyor musun? Montunu al gel. Ben seni beklerim" dedi. Oyuncunun hem araçtan inmesi hem de soğuk havada hayranını uyarması, takdir gördü.

4

Hayranının 16 yaşına girdiğini öğrenen Sarıkaya, hayranıyla hem fotoğraf çektirdi hem de "Sana şöyle uzaktan sarılayım" diyerek, gönülleri fethetti.

5

Nişantaşı'ndaki klinikte yaklaşık bir saat kalan Serenay Sarıkaya, birkaç ay önce yine aynı klinikte görüntülenmiş ve koşar adım açıklama yapmadan otomobiline binmişti.

6

Geçtiğimiz aylarda silikonlarını yenilettiği iddia edilen 29 yaşındaki oyuncu, "Kontrole mi geldiniz?" sorusu üzerine açıklama yapmaktan kaçındı.

7

"SİZE NE YA!' Basın mensuplarının sağlık durumu ile ilgili ısrarlı sorularına gülerek "Size ne ya!" diye karşılık veren Sarıkaya, hemen kapıya gelen cipine bindi.

8

'BARIŞMA' İDDİALARI Serenay, geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın sosyal medyada paylaştığı görüntüleri beğendikten sonra gündem gelen 'barışma' iddialarının gerçeği yansıtmadığını söylemişti.

9

Cem Yılmaz ile görüşmediklerini ancak küs olmadıklarını ifade eden oyuncu, "Yok, kendisi de söyledi zaten. Çok normal, artık bir like'tan buraya gelmesin mevzu. Çok normal şeyler bunlar. Yetişkin insanlarız, yani görüşmüyoruz ama tabii ki küs değiliz. Normal böyle şeyleri büyütmeyelim lütfen" şeklinde konuşmuştu.

10

YENİDEN TAKİP ETTİ Geçtiğimiz günlerde Etiler'de bir klinikten çıkan Cem Yılmaz da muhabirlerin Serenay Sarıkaya soruları karşısında, "Yok barışmadık. Küsmedik ki barışalım" açıklamasını yapmıştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.