Selin yaralarının sarıldığı Dereli’de afet konutlarının inşasında önce güvenlik, sonra estetiğe önem veriliyor « Sıradaki Haber

20 Nisan 2024 - 16:38

Selin yaralarının sarıldığı Dereli’de afet konutlarının inşasında önce güvenlik, sonra estetiğe önem veriliyor

Giresun’da 22 Ağustos 2020 yılında yaşanan selden en çok etkilenen ilçelerin başında gelen Dereli ilçesinde yapımı süren afet konutların inşasında önce güvenlik, sonra estetiğe önem veriliyor. Afetzedeler için yapılmakta olan 214 konut ve 82 işyeri selin yıldönümünde sahiplerine teslim edilmeye başlanacak.

Selin yaralarının sarıldığı Dereli’de afet konutlarının inşasında önce güvenlik, sonra estetiğe önem veriliyor
Son Güncelleme :

03 Haziran 2021 - 13:37

80 views

Dereli’de meydana gelen sel felaketinin ardından alınan kararla yıkımı gerçekleştirilen iş yerleri ve konutların bulunduğu ilçe merkezinde planlanan konut ve iş yerleri inşaatı devam ediyor. Yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Dereli Belediye Başkanı Kazım Zeki Şenlikoğlu, afet konutlarının selin yıldönümü olan Ağustos ayı içerisinde sahiplerine teslim edilmeye başlanacağını söyledi.Şenlikoğlu “Yeni yapılan konutlar ile ilçemiz hem güvenli hem de daha estetik bir çehreye kavuşmaktadır. Ağustos ayı içerisinde teslim edilmesi planlanan konut ve iş yerlerinde çok hızlı bir şekilde çalışmalar yürüyor. Afetzedeler için 142 konutlu inşaatta sona yaklaşıldı. İnşallah bir ay içerisinde oranın inşaatı ve çevre düzenlemesi bitmiş olur.
www.siradakihaber.net