Selin İmer’den 1 Nisan şakası: Hamileyim! « Sıradaki Haber

29 Mart 2024 - 08:44

Selin İmer’den 1 Nisan şakası: Hamileyim!

Son Güncelleme :

03 Nisan 2021 - 11:42

39 views
Selin İmer’den 1 Nisan şakası: Hamileyim!
1

Mustafa Ceceli "Kutlama yemeği için buradayız” dedi. Gazetecilerin meraklı bakışları üzerine Selin İmer, "Hamileyim. Daha çok yeni, dün belli oldu” açıklamasını yaptı.

2

Daha sonra muhabirlere "Bugün günlerden nedir?" diye soran İmer, "1 Nisan" cevabını alınca, "Şakayı başardık yani, yediniz. Biz ne kutlamak için burada oluruz şarkıları kutlarız" ifadelerini kullandı.

3

"CEMAL CAN'IN GERÇEKTEN SESİ VAR" Ceceli, Cemal Can Canseven'in'ın şarkı çıkarmasıyla ilgili gelen eleştiriler hakkında konuştu: Ben onun sesi olduğunu düşünüyorum. Yeni bir tarzımız var mesela, sesimiz olmasa da resim resitatif dediğimiz konuşur gibi yaparak şarkılar çıkartabiliriz. Bunun örneklerini dinliyorum, çok başarılıları var. Cemal Can’ın gerçekten sesi var. Biz bu kaydı yapmadan üç ay ses eğitimi, şan dersi aldı. Sırf daha iyi performans yapabilmek için...

4

"Gönlünde yatan aslanı da şarkıcılık ve sanatçılık olduğunu gördüğüm için ona bu bir kereliğine yapmak mı istediğini sordum; 'Survivor'dan geldim. Bir şarkı çıkarmak istiyorum mu? Geçici bir heves mi, arkasını getirecek miyiz?' 'Ben bunu yapmak istiyorum. Sahnede olmak istiyorum' dedi. Şarkı da denk geldi. Sinan Akçıl, onun ‘Survivor’ hikayesini anlatır gibi ‘Kahraman’ diye şarkı yaptı."

5

"ÇOK MANTIKLI OLMUŞ" Fazıl Say’ın eşiyle ayrı evlerde yaşadığı yönündeki açıklaması hatırlatılınca Selin İmer, "Psikolojik açıdan çok mantıklı olmuş. Özellikle koranavirüs sürecindeki o boşanmalar var ya! Mesela böyle bir şey olsa olmazdı. Tabii radikal bir karar. Bizim Türk toplumuna uygun değil” dedi.

6

Eşinin "Amerika’da birçok insanın gerçekten uyguladığı bir şey" sözleri üzerine Mustafa Ceceli, "Delikanlıyı bozar öyle kararlar, bizi bozar” şeklinde konuştu.

7

"JUSTİN DİYE YAZILIR, ADAM DİYE OKUNUR" Dünyaca ünlü Kanadalı yıldız Justin Beber’in eşini görüntüleyen paparazilere verdiği tepkiyi hatırlatan Ceceli, "Justin diye yazılır, adam diye okunur” açıklamasını yaptı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.