Özge Özpirincçi’nin doğum gününe polis baskını! « Sıradaki Haber

28 Mart 2024 - 16:17

Özge Özpirincçi’nin doğum gününe polis baskını!

Son Güncelleme :

03 Nisan 2021 - 11:42

28 views
Özge Özpirincçi’nin doğum gününe polis baskını!
1

Özge Özpirinçci, 35'inci doğum gününü Bebeköy'de bir mekanda kutladı. Oyuncunun doğum günü partisine; sevgilisi Burak Yamantürk, Başak Dizer-Kıvanç Tatlıtuğ, Berrak Tüzünataç-Uraz Kaygılaroğlu ve Murat Dalkılıç gibi ünlü isimler katıldı.

2

Keyifli geçen kutlama sonrası Özge Özpirinçci-Burak Yamantürk çifti, arkadaşlarıyla Yeniköy’deki üç katlı müstakil evine geçti. Oyuncular, lüks villanın bahçesinde müzik çalarak, eğlenip sohbet etti.

3

Özpirinçci’nin komşuları yüksek sesten şikayetçi olup, polisi aradı. Olay yerine gelip, eve girmek isteyen asayiş ekiplerini kapıda karşılayan Yamantürk, “Eve izin belgeniz olmadan giremezsiniz” dedi.

4

Basın mensuplarının görüntü alması karşısında anlamsız bir tepki gösteren Burak Yamantürk, "Evin içerisini de çek a..." diyerek, bağırıp küfretti.

5

Polis ekiplerinden bir görevli daha sonra eve girdi. Asayiş ekiplerinin incelemesi sonucu Covid-19 salgınına karşı sosyal mesafe kuralına uyulduğu görüldü. Polisler oyuncunun evinden ceza kesmeden ayrıldı.

6

Uraz Kaygılaroğlu, doğum günü partisinden, kısa süre önce aşk yaşamaya başladığı kendisi gibi oyuncu olan Berrak Tüzünataç'la birlikte ayrıldı.

7

Şarkıcı Murat Dalkılıç'ın, kutlama sonrası muhabirlerin eski sevgilisi Hande Erçel ile arkadaşı Murat Akdoğan’ın aşk yaşadığı iddiaları ile ilgili soruları karşısında moralinin bozulduğu görüldü.

8

"GEREKSİZ BİR HABER" Aynı dizide başrolü paylaştığı Kerem Bürsin ile hakkında çıkan haberleri her seferinde reddeden Hande Erçel, "Murat Akdoğan’la yeni bir aşka yelken açtığı" iddiasını da yalanladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.