Lana Del Rey karantina kilolarından kurtulamadı « Sıradaki Haber

19 Nisan 2024 - 05:56

Lana Del Rey karantina kilolarından kurtulamadı

Son Güncelleme :

03 Nisan 2021 - 11:47

37 views
Lana Del Rey karantina kilolarından kurtulamadı
1

Pop dünyasının son yıllardaki önemli isimlerinden olan Lana Del Rey, önceki gün Beverly Hills'te görüntülendi. Rey, son görüntüsüyle hayranlarını şaşırttı.

2

Karantina döneminde hareketsiz kalan şarkıcının aldığı kilolar dikkatlerden kaçmadı. Muhabirlerin kendisini görüntüleyince hızlı adımlarla otomobiline doğru yönelen Lana Del Rey, soruları cevapsız bıraktı.

3

SOSYAL MEDYADA ÇOK KONUŞULDU Siyah şortunun üzerine beyaz bir tişört giyen şarkıcının, giyimiyle uyumlu bir maske tercih ettiği görüldü. Rey'in görüntüsü sosyal medyada çok konuşuldu.

4

NİŞANLANDI Del Rey ile kısa bir süredir birlikte olduğu Clayton Johnson, geçtiğimiz şubat ayında nişanlandıklarını duyurmuştu. Çiftin, geçen yıl ağustos ayından bu yana birlikte olduğu belirtiliyor.

5

Lana Dey Rey ile Clayton Johnson'ın aşkı da birbirlerini sosyal medyada takip etmeleriyle ortaya çıktı.

6

Del Rey'in kalbini çalan Clayton Johnson, model ve müzisyen. Çift, hayranları arasında uzun süre konuşulan aşklarını bir sosyal medya paylaşımıyla duyurdu.

7

Şarkıcı, bir flört uygulaması aracılığıyla 32 yaşındaki Clayton Johnson ile tanıştı. Çift, şimdi hayatlarını resmi olarak da birleştirmeye hazırlanıyor.

8

Lana Del Rey'in nişanlısı Clayton Johnson, The Johnsons adlı müzik grubunun üyesiydi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.