Kırmızı Kamyon İlker kimdir? Kırmızı Kamyon Burak Berkay Akgül kimdir? Burak Berkay Akgül kaç yaşında nereli? « Sıradaki Haber

16 Nisan 2024 - 08:40

Kırmızı Kamyon İlker kimdir? Kırmızı Kamyon Burak Berkay Akgül kimdir? Burak Berkay Akgül kaç yaşında nereli?

Son Güncelleme :

31 Mart 2021 - 17:29

41 views
Kırmızı Kamyon İlker kimdir? Kırmızı Kamyon Burak Berkay Akgül kimdir? Burak Berkay Akgül kaç yaşında nereli?

Kırmızı Kamyon dizisinde gösterdiği performansla beğeni toplayan Burak Berkay Akgül hakkında araştırmalar yapılıyor. Peki, Kırmızı kamyon Burak Berkay Akgül kimdir? Burak Berkay Akgül kaç yaşında nereli? Kırmızı Kamyon İlker kimdir? İşte, detaylar…

KIRMIZI KAMYON İLKER KİMDİR?

Ekibin genç üyelerinden olan İlker, babasını henüz beş yaşındayken trafik kazasında kaybedince annesiyle beraber en büyük desteği Tolga ve Ayşe’den görür. Bu yüzden İlker’in Tolga’ya olan sevgisi bambaşkadır. İlker’in en büyük hayali Tolga’nın kızı Menekşe ile mutlu bir yuva kurmaktır ancak Tolga’dan çekindikleri için ikili aşklarını şimdilik gizlice yaşar.

KIRMIZI KAMYON BURAK BERKAY AKGÜL KİMDİR?

1997 yılında İstanbul doğan Burak Berkay Akgül, reklam ve dizi film oyuncusudur. Boyu 180 cm olan oyuncu, İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği mezunudur. Aynı zamanda Akademi 35,5 Sanat Evi Kamera Önü Oyunculuk Eğitimi almıştır.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.