İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden skandal karar: 4 yaşındaki çocuğa icra takibi başlatılmış « Sıradaki Haber

18 Nisan 2024 - 09:34

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden skandal karar: 4 yaşındaki çocuğa icra takibi başlatılmış

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, vefat eden babasının su borcu nedeniyle İZSU tarafından 4 yaşındaki çocuğa icra takibi başlatıldığını iddiasını sosyal medya hesabından paylaştı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden skandal karar: 4 yaşındaki çocuğa icra takibi başlatılmış
Son Güncelleme :

24 Mart 2021 - 12:54

48 views

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile, 2017 doğumlu bir çocuğa, babasının su faturası borcu nedeniyle İZSU (İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü) tarafından icra takibi başlatıldığını söyledi. AK Partili Hızal, sosyal medya hesabında icra takibi belgelerinin fotoğraflarını da paylaştı.

”CHP’NİN LAFTA KALAN HAREKETLERİ BİZİ ŞAŞIRTMADI”

Özgür Hızal; İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin de içinde bulunduğu CHP’li 11 Büyükşehir Belediyesi ‘Başka bir su yönetimi mümkün!’ diyerek bir çalışma yaptığını hatırlatarak, “Anlaşılıyor ki, İzmir Büyükşehir Belediyesi, ‘Başka bir su yönetimi mümkün’ derken, vefat eden babasının yerine, 4 yaşındaki bir çocuğa, su faturası borcu nedeniyle icra takibi başlatmış. İzmir’de, CHP’li Büyükşehir başkanlarının bir araya toplanıp, daha önce yaptıkları gibi, sadece laf üzerinde kalan bir anlayış da hareket etmeleri bizleri yine şaşırtmadı” diye konuştu.

”YAPTIĞINIZ HATALARIN BEDELİNİ İZMİR’İN EVLATLARINA ÖDETEMEZSİNİZ”

Konuyla ilgili açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, “Kayıp kaçaktan dolayı yılda 660 milyon TL’yi havaya kaptıran İZSU’nun, 2017 doğumlu bir çocuğa, vefat eden babasının borcu sebebiyle icra takibi başlattığını üzülerek öğrendik. Yaptığınız hataların bedelini İzmir’in evlatlarına ödetemezsiniz” sözlerine yer verdi.

4 YAŞINDAKİ ÇOCUKTAN 6 BİN 930 TL İSTENMİŞ

İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün (İZSU)’nun 4 yaşındaki D.R.’ndan 6 bin 930 TL istediği öğrenildi.