İş adamı, Harvard ve Brown üniversitelerine tam burslu kabul edilen öğrencilerin eğitim masraflarını üstlendi « Sıradaki Haber

25 Nisan 2024 - 15:00

İş adamı, Harvard ve Brown üniversitelerine tam burslu kabul edilen öğrencilerin eğitim masraflarını üstlendi

Harvard ve Brown Üniversitesinden tam burslu kabul alan Bahçeşehir Koleji Diyarbakır Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencilerinin eğitim masraflarını Diyarbakırlı iş adamı üstlendi.

İş adamı, Harvard ve Brown üniversitelerine tam burslu kabul edilen öğrencilerin eğitim masraflarını üstlendi
Son Güncelleme :

18 Mayıs 2021 - 17:14

61 views

Bahçeşehir Koleji Diyarbakır Fen ve Teknoloji Lisesinden Nehir Toklu, Harvard Üniversitesinde tam burslu olarak Uluslararası İlişkiler ve Matematik, Dicle Ezgi Ekinci Harvard Üniversitesi Biyomühendislik ve Seyit Metin Barut ise Brown Üniversitesi Bilgisayar Bilimi Bölümüne tam burslu olarak kabul edilmişti. Diyarbakır’da başarılarıyla Türkiye gündemine oturan öğrencilerin eğitim masraflarını iş adamı Recep Özekinci karşılayacağını açıkladı.Diyarbakır Bahçeşehir Koleji kurucusu Zeki Esen, iş adamı Recep Özekinci’nin çocukların eğitim süresi boyunca onlara burs vereceğini söyledi. Esen, “İş insanlarının gençlerimize bu çabayı, bu emeklerini görmelerine karşı bu katkıyı sunmaları bizi çok mutlu etti. Dilerim bu bir yol olur. Bu çok iyi bir şey. Bundan dolayı ben, Recep beye çok teşekkür ediyorum” dedi.

Haber Merkezi