İbrahim Büyükak: Eser kendi ‘3 Adam’ kadrosunu kurdu « Sıradaki Haber

20 Nisan 2024 - 10:02

İbrahim Büyükak: Eser kendi ‘3 Adam’ kadrosunu kurdu

Son Güncelleme :

03 Nisan 2021 - 11:47

41 views
İbrahim Büyükak: Eser kendi ‘3 Adam’ kadrosunu kurdu
1

İbrahim Büyükak, önceki gün Etiler’deki erkek kuaföründe saç sakal tıraşı olurken görüntülendi. Tıraş sonrası muhabirlerin, “Baba tıraşı mı oldunuz?” diyerek karşıladığı Büyükak, “Öyle bir tıraş mı var? Baba tıraşını ilk defa duyuyorum” karşılığını vererek kahkaha attı.

2

"HEYECAN KATLANIYOR" Doğum için gün sayan eşi Nurdan Beşen ile heyecanlı bekleyişe girdiklerini ifade eden oyuncu, “Heyecanla bekliyoruz. Her gün yeni bir şeyler oluyor. Her doktora gittiğimiz de heyecanız katlanıyor” dedi

3

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile tanınan İbrahim Büyükak ile Nurdan Beşen, 2018 yılında nikah masasına oturmuştu. Ünlü çiftinin oğulları 1.5 ay sonra dünyaya gelecek.

4

"ESER KENDİ KADROSUNU KURDU" İkinci kez baba olan yakın arkadaşı Eser Yenenler’in bebeğini Yenenler’e benzeten İbrahim Büyükak, “Bire bir babası. Eser’in sarısı. Bir Eser zordu şimdi üç oldu. Eşine sabırlar diliyorum. Türkiye kaldırmaz. O kendi '3 Adam' kadrosunu kurdu” şeklinde konuştu.

5

Büyükak, “Sizin çocuk konusunda belli bir sayınız var mı?” sorusuna “Bir olsun bizim olsun. Onlar nasıl kısmet. Çocuk büyütmek lafta kolay ama anne baba olmak başka bir şey. Nasip olursa tabii ki ikinci de olur” dedi.

6

BAKICI SORUSU GÜLDÜRDÜ Bakıcı tutacağının ifade eden İbrahim Büyükak, “Yerli mi yabancı mı düşünüyorsunuz?” sorusu karşısında “Kaç yabancı hakkımız var?” diyerek kahkaha boğuldu.

7

"FAZIL SAY NE İSTİYORSA YAPAR" Fazıl Say’ın “Evlendikten sonra ayrı evlerde yaşıyoruz” sözleri hakkındaki düşünceleri sorulan İbrahim Büyükak, “Saygı duyarım. Benim tercih edeceğim bir şey değil. Fazıl Say abi ne istiyorsa yapar. Türkiye’de kaç tane Fazıl Say var” ifadelerini kullandı.

8

YENİ DİZİSİ İÇİN TARİH VERDİ İbrahim Büyükak, rol aldığı ‘İlginç Bazı Olaylar’ dizisinin 16 Nisan’da yayınlanacağını açıkladı. Ünlü oyuncu, “İlk üç bölümü çektik. 10 bölümden oluşacak 30 dakikalık bir komedi-dram dizisi. Güzel bir kadromuz var. İyi bir dizi olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

9

"HAYATTA ESER'İ DİNLENEM"37 yaşındaki İbrahim Büyükak, geçtiğimiz hafta muhabirlerin "Eser Yenenler babalık tavsiyesi verdi mi?" şeklindeki sorusuna esprili bir cevap vermişti.

10

Oyuncu, "Hayatta Eser'i dinlemem. 'Kanka çocuk yap' deseydi yapmazdım mesela. Hayat bana o yüzden güzel. Ne zaman '3 Adam'dan ayrıldım, kendi başıma bir adım attım, hayat bana daha pozitif oldu. Bakın zayıfladım" demişti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.