Hülya Avşar ‘yok artık’ dedirtti! İşte o yorumlar… « Sıradaki Haber

16 Nisan 2024 - 15:06

Hülya Avşar ‘yok artık’ dedirtti! İşte o yorumlar…

Son Güncelleme :

03 Nisan 2021 - 11:41

37 views
Hülya Avşar ‘yok artık’ dedirtti! İşte o yorumlar…
1

Hülya Avşar’a, 'Hale Ilgaz' karakterini canlandırdığı, başrollerini Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır’la paylaştığı 'Masumiyet' dizisinde uygulanan filtre olay oldu.

2

'Masumiyet', önceki akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizide Avşar’a uygulanan yüz filtresi, sosyal medyada çok sayıda yorumu da beraberinde getirdi.

3

Filtre nedeniyle oyuncunun burnunun kaybolduğu görüldü. İzleyicilerin tepkisine kayıtsız kalamayan Hülya Avşar, söz konusu yorumlara yanıt verdi.

4

"BEN DE AYNI FİKİRDEYİM" 57 yaşındaki sanatçı, Instagram hesabından "Diziye çok yakışmış, mimikleri müthiş" yazılı bir caps’i paylaşarak, “Ben de aynı fikirdeyim” sözleriyle kendini tiye aldı.

5

Birçok takipçisi, yoğun yüz filtresi nedeniyle ünlü oyuncuyu 'Harry Potter' serisindeki 'Lord Voldemort' karakterine benzetti.

6

Hülya Avşar’a yapılan sosyal medya yorumlarından bazıları şöyle: - Hülya Avşar’a yapılan filtre sahnesinde bilgisayarım bozuldu sandım. - 'Hale' karakterini 'Hülya Avşar oynayacak' demişlerdi. Doğru mu bu, ben pek göremiyorum.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.