Hazar Ergüçlü açıkladı! Gerçek ortaya çıktı « Sıradaki Haber

24 Nisan 2024 - 09:49

Hazar Ergüçlü açıkladı! Gerçek ortaya çıktı

Son Güncelleme :

03 Nisan 2021 - 11:43

28 views
Hazar Ergüçlü açıkladı! Gerçek ortaya çıktı
1

Hazar Ergüçlü, yaklaşık üç yıldır aşk yaşadığı yönetmen sevgilisi Onur Ünlü'yü, babası Süleyman Ergüçlü ile tanıştırdığına yönelik haberlere yanıt verdi.

2

Şaşkınlığını dile getiren 29 yaşındaki oyuncu, sosyal medyada paylaşılan fotoğraftaki kişinin babası olmadığını belirtti.

3

Ergüçlü, Instagram hesabının hikaye bölümünden yayınladığı kareye, "İnanamıyorum, bu fotoğraftaki babam değil ama bilin bakalım kim?" notunu yazdı.

4

Birliktelikleri ile magazin gündeminden düşmeyen ünlü çiftin yanlarındaki kişinin, Kıbrıs Rum Yönetimi eski liderlerinden Yorgos Vasiliu olduğu ortaya çıktı.

5

KIBRIS'A GİTTİ Geçtiğimiz günlerde ailesini ziyaret etmek için Kıbrıs'a giden oyuncu, pandemi nedeniyle uzun süredir uzak kaldığı annesi Neşe Ergüçlü ve babası Süleyman Ergüçlü ile hasret giderdi.

6

Bu esnada deniz sezonunu da açan güzel oyuncu, bikinili pozlarını Instagram'da yayınladı. Ergüçlü'nün paylaşımları kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

7

"ONUR'DAN PROVOKATİF OLMAYI ÖĞRENİYORUM" Hazar Ergüçlü, geçtiğimiz günlerde ilişkisiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Marie Claire dergisine röportaj veren Ergüçlü, şu şekilde konuşmuştu:

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.