Haftanın Filmleri (22 Nisan 2022) « Sıradaki Haber

20 Nisan 2024 - 12:01

Haftanın Filmleri (22 Nisan 2022)

Haftanın Filmleri (22 Nisan 2022)
Son Güncelleme :

22 Nisan 2022 - 12:43

102 views

Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta 4’i yerli 9 film sinemaseverlerle buluştu.

Kuzeyli
Macera, dram, aksiyon türündeki, Robert Eggers’in yönetmenliğini üstlendiği ABD yapımı Kuzeyli (The Northman), babası Kral Horvendill’in bir işgalci ordusuna liderlik eden Fjölnir tarafından öldürülmesine şahit olan Viking prensi Amleth’in, alacağına ant içtiği intikam mücadelesini anlatıyor. 
Kuzeyli fragmanı (Tıkla İzle)Cesur İtfaiyeci
Çocukların ve animasyon tutkunlarının beğenisini kazanacak olan Cesur İtfaiyeci, babası gibi bir itfaiyeci olmanın hayalini kuran genç Georgia’nın bu hayallerinin peşinden gitmesini konu ediniyor. 
Cesur İtfaiyeci fragmanı (Tıkla İzle)Nuh’un Gemisi Cudi’de 2
Gürsel Ateş’in yönettiği komedi türündeki Nuh’un Gemisi Cudi’de 2, bir yandan Şırnak’taki belediye seçimleri etrafında gelişen olayları aktarırken, diğer yandan iki aşığın engellenemez kavuşma çabasını konu alıyor. 
Nuh’un Gemisi Cudi’de 2 fragmanı (Tıkla İzle)Kuluçka
Hırslı ve takıntılı annesini tatmin etmek için umutsuzca çabalayan genç bir kızın yaşadıklarını konu alan Kuluçka filminde, genç kız bir gün ormanda tuhaf bir yumurta bulur. Kız, yumurtayı sıcak tutarak, çatlayana kadar odasında saklar ancak yumurtanın içinden çıkan şey onun hayatını derinden etkileyecektir. 
Kuluçka fragmanı (Tıkla İzle)Sihirli Orman: Peri Kraliçesi
Sahavet Ahsen Kaçulu’nun yönettiği Sihirli Orman: Peri Kraliçesi, yanlışlıkla girdikleri ormandan çıkabilmek için Kraliçe Peri’yi kurtarmak durumunda kalan bir grup arkadaşın hikâyesini anlatıyor. 
Sihirli Orman: Peri Kraliçesi fragmanı (Tıkla İzle)Cehennem Öfkesi: Ave Marie
Savaş ve aksiyon türündeki Cehennem Öfkesi: Ave Marie, vatandaşları tarafından hain olarak damgalanan Fransız uyruklu Marie DuJardin’in Amerikan askerleri tarafından bir şartla kurtarılacaktır. Peki, Marie DuJardin hayatta kalabilecek mi? 
Cehennem Öfkesi: Ave Marie fragmanı (Tıkla İzle)Kerr
Gerilim ve dram türündeki Kerr, yaşlı babasının cenazesi için geldiği kasabada bir cinayete tanık olan Can’ın yaşadıklarını konu alıyor. Babasının tuhaf arkadaşlarıyla tanışan Can, kapana kısılıp kaldığı kasabada olağandışı şeyler yaşanmaya başlar.
Kerr fragmanı (Tıkla İzle)Hüddam’ın Soyu: Marid Cinleri
Mert Uzunmehmet’in yönettiği gerilim ve korku türündeki Hüddam’ın Soyu: Marid Cinleri, bir dans öğretmeni olan Hakan’ın, ailesinden miras kalan eski bir vazoda Marid kabilesinden bir cinin mühürlendiğini öğrenmesiyle gelişenleri anlatıyor.
Hüddam’ın Soyu: Marid Cinleri fragmanı (Tıkla İzle)Gün Batımı
Michel Franco’nun yönettiği Tim Roth, Charlotte Gainsbourg, Iazua Larios ve Henry Goodman başrolleri paylaştığı uluslararası ödüllü Gün Batımı filmi, Acapulco güneşinin altındaki bir tatilin şiddetli bir trajediyle yarıda kesilmesini konu ediniyor. 
Gün Batımı fragmanı (Tıkla İzle)