Gigi ve Bella Hadid in milyarder babası Mohamed Hadid den İstanbul a sürpriz ziyaret « Sıradaki Haber

24 Nisan 2024 - 05:28

Gigi ve Bella Hadid in milyarder babası Mohamed Hadid den İstanbul a sürpriz ziyaret

Son Güncelleme :

22 Mart 2021 - 13:46

36 views
Gigi ve Bella Hadid in milyarder babası Mohamed Hadid den İstanbul a sürpriz ziyaret

İstanbul’da düzenlenen bir açılış etkinliğine Gigi ve Bella Hadid‘in babası Mohamed Hadid ile lüks otel yatırımlarıyla tanınan Memaar Al Morshedy’in CEO’su Hassan Morshedy de geldi.

“DAHA ÇOK GELECEĞİZ”

Şirket sahibi Hüseyin Çelik’in ev sahipliğinde düzenlenen açılışta konuşan milyarder iş insanı Mohamed Hadid yatırımlarına hız kesmeden devam edeceğini söyledi. Ünlü iş insanı Hadid yaptığı açıklama da Türkiye’nin yatırımlar için birçok fırsat sunduğunu belirterek, “Mevcutta Mısır’da dünyanın en büyük apartman binasını inşa ettiğimiz proje bulunuyor. Bu projemizde Hassan Morshedy ile ortak hareket ediyoruz. Türkiye de yatırımlar için birçok fırsat barındırıyor. Türkiye’ye daha çok geleceğiz. Türkiye’de birçok ilgi çekici yer var. İstanbul, Bodrum ilgi çekici yerler buralarda önümüzdeki dönemde yatırımlarımız olabilir” diye konuştu.

Gigi ve Bella Hadid'in milyarder babası Mohamed Hadid'ten İstanbul'a sürpriz ziyaretMohamed Hadid Gigi ve Bella Hadid'in milyarder babası Mohamed Hadid'ten İstanbul'a sürpriz ziyaret Gigi ve Bella Hadid'in milyarder babası Mohamed Hadid'ten İstanbul'a sürpriz ziyaretGigi ve Bella Hadid'in milyarder babası Mohamed Hadid'den İstanbul'a sürpriz ziyaret

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.