Faruk Fatih Özer kimdir? Kaç yaşında, nereli? Faruk Fatih Özer in hayatı ve biyografisi « Sıradaki Haber

19 Nisan 2024 - 07:07

Faruk Fatih Özer kimdir? Kaç yaşında, nereli? Faruk Fatih Özer in hayatı ve biyografisi

Son Güncelleme :

22 Nisan 2021 - 14:37

743 views
Faruk Fatih Özer kimdir? Kaç yaşında, nereli? Faruk Fatih Özer in hayatı ve biyografisi

Kripto para borsası Thodex‘in kurucusu Faruk Fatih Özer‘in yaklaşık 2 milyar dolarla İstanbul Havalimanı’ndan yurtdışına çıkış yaptığı iddia edildi. Bunun ardından Faruk Fatih Özer kimdir, kaç yaşında, nereli? merak edildi. Detaylar haberimizden.

FARUK FATİH ÖZER KİMDİR?

2008 yılında Koineks şirketi ile kripto para borsasına giriş yapan Faruk Fatih Özer, 2017 senesinde Thodex’i kurmuştur. Thodex, başka Türkiye olmak üzere Myammar, Azerbaycan ve İngiltere gibi ülkelerde de faaliyet göstermektedir. Bir dönem E-Ticaret sektörü içerisinde de bulunan Faruk Fatih Özer, akabinde yazılım teknolojileriyle ilgilenmeye başladı. Faruk Fatih Özer 2020 yılında Gamebridge mobil oyun platformunu kurmuştu.

Faruk Fatih Özer’in kaç yaşında olduğu ve nereli olduğu hakkında bir bilgi bulunmuyor.

Son olarak; Son 24 saattir internet sistemlerini kapatan kripto para borsası Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’in yaklaşık 2 milyar dolarla İstanbul Havalimanı’ndan yurtdışına çıkış yaptığı iddia edildi.

Canlı kripto para verileri ve tüm kripto para haberleri için tıkla.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.