Esra Ezmeci kimdir? Psikolog Esra Ezmeci kaç yaşında? « Sıradaki Haber

29 Mart 2024 - 02:18

Esra Ezmeci kimdir? Psikolog Esra Ezmeci kaç yaşında?

Son Güncelleme :

05 Nisan 2021 - 13:07

63 views
Esra Ezmeci kimdir? Psikolog Esra Ezmeci kaç yaşında?

Psikolog Esra Ezmeci Star TV’nin sevilen gündüz kuşağı programı olan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oluyor. Değerli bilgileriyle izleyenleri bilgilendirecek, Esra Ezmecinin hayatı merak ediliyor. Keyifli bir programın yaşanacağı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programını kaçırmayın. Peki, Esra Ezmeci kimdir? Psikolog Esra Ezmeci kaç yaşında? Esra Ezmeci hakkında bilinenlere haberimizden ulaşabilirsiniz.

ESRA EZMECİ KİMDİR?

Esra Ezmeci, 1 Ağustos 1986 tarihinde İstanbul’da doğan bir psikologdur.

2003 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin Halka İlişkiler bölümünde lisans öğrenimini tamamladı. 2011 yılında ise İstanbul Haliç Üniversitesi’nde Psikoloji alanında yeniden lisans öğrenimi gördü. Bölümünü birincilikle tamamlayan Ezmeci, ardından aynı kurumda Klinik Psikoloji üzerine yüksek lisansa başladı.

Yüksek lisansın ardından öğrenimine, Adli Bilimler alanında doktora yapmak üzere devam etti. Psikoloji alanında kaleme aldığı kitaplarla büyük beğeni toplayan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, ilk kitabını yayımladığı 2018 yılından bu yana çok satanlar listelerindeki yerini koruyor.

Ezmeci, gündelik yaşam ve ilişkilere dair önemli çıkarımlarıyla birçok takipçisinin ve okurunun hayatına dokunuyor. Bireysel danışmanlık, aile – ilişki – evlilik danışmanlıkları, ergen psikolojisi, bağımlılık tedavisi vb. alanlarda da önemli çalışmaları bulunan Ezmeci, özgün teknikleriyle alanının öne çıkan isimleri arasında yer alıyor.

ESRA EZMECİ KİTAPLARI

Kararı Ben VeririmDüştüğünde Kalkarsan Hayat GüzeldirSüt Lekesi

PSİKOLOG ESRA EZMECİ KAÇ YAŞINDA?

Psikolog olan Esra Ezmeci 1986 doğumlu olup 35 yaşındadır.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.