Eski Galatasaraylı Wesley Sneijder’in eşinden çok konuşulacak itiraf « Sıradaki Haber

19 Nisan 2024 - 23:57

Eski Galatasaraylı Wesley Sneijder’in eşinden çok konuşulacak itiraf

Eski Galatasaraylı Wesley Sneijder’in eşinden çok konuşulacak itiraf
Son Güncelleme :

25 Mart 2021 - 15:40

37 views
1

YOLANTHE'DEN FLAŞ İTİRAF Real Madrid, Inter ve Ajax gibi takımların formasını giyen, Hollanda Milli Takımı'nda kaptanlığa kadar yükselen ve ligimizde Galatasaray formasıyla şampiyonluklar yaşayan Sneijder, 2010 Dünya Kupası'nda final oynamış ve İspanya'ya kaybetmişti.

2

KAMPTAN AYRILMAYA KALKIŞTI Futbolculuk kariyeri boyunca özel hayatı ile de sık sık gündeme gelen Sneijder'in eşi, geçtiğimiz günlerde Hollanda'da yayınlanan bir programa katıldı. Cabau, 2010 Dünya Kupası sürecinde eşi Sneijder'in evliliği ile ilgili çıkan haberler yüzünden Milli Takım kampından ayrılmaya kalkıştığını açıkladı.

3

'BU HABERLERE ÇOK ÜZÜLÜYORDU' Yolanthe Cabau, 2010 yılının yaz aylarında yaşanan olayları şöyle anlattı: "Yaşananların üzerinden yıllar geçti. Ben de Sneijder ile Güney Afrika'ya gitmiştim. Hakkımızda çok haber yapılıyordu. Medya her gün ilişkimizle dalga geçiyordu. Sneijder bu haberlere çok üzülüyordu."

4

'BİR GÜN O KADAR SİNİRLENDİ Kİ...' "Bir gün o kadar sinirlendi ki milli takım kampından ayrılmak istedi. Onu güçlükle durdurabildim." dedi. Cabau ayrıca Sneijder'e "Sakin ol. Bu haberlerin ve şakaların çoğu benimle ilgili. Sen bunu düşünmemelisin. Buradaki başarınıza odaklanmalısın" dediğini söyledi.

5

'ONU VAZGEÇİRDİM' İspanya ile final mücadelesine çıkan ancak Iniesta'nın attığı golle kupada 2. olan Hollanda'nın yıldızı Sneijder için sözlerini sürdüren Cabau, "Bana önem verdiği için haberlere ve yazılara çok sinirleniyordu ama bir şekilde onu bu kararı almaktan vazgeçirdim." şeklinde konuştu.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.