Drake’in korku dolu anları! Evine girmeden yakalandı « Sıradaki Haber

25 Nisan 2024 - 12:50

Drake’in korku dolu anları! Evine girmeden yakalandı

Son Güncelleme :

03 Nisan 2021 - 11:48

32 views
Drake’in korku dolu anları! Evine girmeden yakalandı
1

Kanadalı rapçi Drake, evinin etrafında dolaşan bir kadın yüzünden zor saatler geçirdi. Salı günü rapçinin malikanesinin etrafında dolaşan kadın, şüpheli hareketleri ve kesici alet taşıması sebebiyle göz altına alındı.

2

Olayla ilgili soruşturma başlatan Toronto polisi; kimliği belirsiz kadının, ünlü şarkıcının evine girmeden önce yakalandığını açıkladı.

3

BIÇAK TAŞIYORDU TMZ'ye konuşan yakın bir kaynak, Drake'in olay yaşanırken evde olduğunu, şüpheli kadın içeriye giremeden yakalandığını bildirdi. Üstünde bıçak taşıyan kadının, güvenlik görevlilerine demir boru ile saldırdığı iddia edildi.

4

Ancak Toronto polisi, resmi raporda böyle bir kayıt olmadığını ve yaralanan kimse olmadığını açıkladı.

5

EVİNDE YOK YOK Elli bin metrekarelik malikanesini Kanada'da iki dönümlük bir arsa üzerine inşa eden Drake'in evinde; iki sauna, masaj odası, 10 arabalık bir garaj, sinema salonu, basketbol sahası ve spor salonu bulunuyor.

6

KIM'İN PEŞİNDE Öte yandan rapçi Drake'in, Kanye West ile yedi yıllık evliliklerini noktalama kararı alan Kim Kardashian'ın peşine düştüğü iddia edildi.

7

West ile Kardashian'a ithafen yazdığı şarkı yüzünden gerginlik yaşadığı bilinen şarkıcının Kardashian'a yakınlaşmak için her fırsatı kolladığı hatta ona sürekli olarak mesaj gönderdiği öne sürüldü.

8

Ancak henüz boşanma aşamasında olan Kim Kardashian'ın şu sıralar herhangi bir romantik ilişkiye hazır olmadığı belirtildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.