‘Demet’in de, oyunculuğunun da hastasıyım’ « Sıradaki Haber

29 Mart 2024 - 11:35

‘Demet’in de, oyunculuğunun da hastasıyım’

Son Güncelleme :

03 Nisan 2021 - 11:47

68 views
‘Demet’in de, oyunculuğunun da hastasıyım’
1

Son dönemde müzik kariyerinden çok özel hayatıyla konuşulan Oğuzhan Koç, geçtiğimiz gün annesi Kıymet Koç ve babası Bahattin Koç'la birlikte Etiler’deki bir restoranda objektiflere takıldı.

2

Ailesiyle akşam yemeği yiyen ünlü şarkıcı, restoran çıkışında ayaküstü basın mensuplarına açıklamalarda bulunup, yeni bir film müjdesi verdi.

3

Şarkı sözü dışında senaryo yazdığını da söyleyen Oğuzhan Koç, “Güzel bir senaryo üzerinde çalışıyorum, becerebilirsem hayata geçirmeyi istiyorum” dedi.

4

Ünlü şarkıcı, “Dizi yapsanız kimin oynamasını istersiniz?” sorusuna, "Halit abinin (Halit Ergenç) hastasıyım onunla oynamak isterim. Hayranı olduğum Haluk Bilginer ve Cem Yılmaz'la oynamak da isterdim” yanıtını verdi.

5

Oğuzhan Koç, birkaç ay önce yeni bir aşka yelken açtığı 29 yaşındaki güzel Demet Özdemir'i de oyunculuk konusunda es geçmedi.

6

Koç, "Demet'in de, oyunculuğunun da hastasıyım. Hiç konuşmadık ama olursa onunla da oynamak güzel olur" sözleriyle, sevgilisine övgüde bulundu.

7

İTİRAF ETMEK ZORUNDA KALDILAR Yeni yılı Alaçatı’daki bir otelde karşılayan çift, fotoğrafları çekilince ilişkilerini itiraf etmek zorunda kalmıştı. Özdemir, "Evet, fotoğraflarımızın çekildiği doğru. 'Yeni yılın aşk bombası' dersiniz artık” ifadelerini kullanmış; Oğuzhan Koç ise Instagram hesabından yaptığı açıklamayla ilişki yaşadıklarını doğrulamıştı.

8

BULUŞMA ÇÖZÜMÜ Öte yandan Arnavutköy’de yer alan ve Ozan Doğulu’nun sahibi olduğu stüdyoyu uzun süreliğine kiralayan Oğuzhan Koç, burada yeni şarkılara imza atmak için çalışmaya koyulmuştu. 35 yaşındaki şarkıcı, stüdyo dışındaki zamanını 28 yaşındaki sevgilisi Demet Özdemir’e ayırıyor. Yeni aşıkların görüntülenmemek için evde buluştukları öğrenilmişti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.