Defne Samyeli’den Miami pozları « Sıradaki Haber

20 Nisan 2024 - 03:12

Defne Samyeli’den Miami pozları

Son Güncelleme :

03 Nisan 2021 - 11:43

29 views
Defne Samyeli’den Miami pozları
1

Defne Samyeli Instagram paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Miami'ye giden Defne Samyeli, Instagram hesabından birbirinden iddialı paylaşımlar yaptı.

2

Tatil için Miami'ye giden Defne Samyeli'nin siyah gecelikli pozlarına kısa sürede binlerce yorum ve beğeni geldi. Fit görüntüsüne ise övgüler yağdı.

3

İCRA TAKİBİ BAŞLATILDI Defne Samyeli’nin ev sahibi Yusuf Araz, eski sunucunun kirasını ödemediğine dair iddialarda bulunmuş ve icra takibi başlatarak tahliye davası açmıştı. Araz’ın, bunu kendisini küçük düşürmek için yaptığını öne süren Samyeli de iş insanına 50 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı.

4

0 BİN TL! Defne Samyeli dava dilekçesinde, Yusuf Araz’ın kendisine şantaj yaptığını ve iftira attığını öne sürdü. Mahkeme, Samyeli’nin manevi tazminatını kısmen kabul ederek Araz’ın 20 bin lira ödemesi yönünde karar verdi.

5

Defne Samyeli, oturduğu evin kirasını ödemediği için mahkemelik olduğu ev sahibi Yusuf Araz hakkında korunma talep etmişti. Ancak mahkeme, ünlü sunucunun bu talebini reddetmişti.

6

Araz’a 234 bin TL'lik borcunu ödeyip tahliyesini erteleten sunucu, önceki gün Levent'te görüntülendi. Bir güzellik merkezinde bakım yaptıran şarkıcı, basın mensuplarıyla sohbet etti.

7

EV ARIYOR Şimdilerde yeni ev arayışlarına girdiğini söyleyen iki çocuk annesi Defne Samyeli, “İçine girdiğim zaman iyi hissettiğim bir ev arıyorum” dedi.

8

Defne Samyeli, konuk olduğu bir radyo programında hakkında çıkan estetik iddialarına "Estetiğim yok" diye yanıt vermişti.

9

Estetik soruları üzerine açıklama yapan 47 yaşındaki Defne Samyeli, "Bende estetik yok vallahi. Hepsi küçük dokunuş... İsteyen inansın, isteyen inanmasın... Olsa söylerdim. Çünkü biri yaptıracaksa, o kişi benim" diyerek estetik yaptırmadığını açıklamıştı.

10

Ünlü sunucu-şarkıcı Defne Samyeli’nin tam 28 yıl öncesine ait bir fotoğrafı ortaya çıktı. Güzel ismin gençlik fotoğrafını görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.