Bosna Hersekli beş futbolcuya milli davet « Sıradaki Haber

18 Nisan 2024 - 13:04

Bosna Hersekli beş futbolcuya milli davet

Bosna Hersek’in EURO 2020 elemelerinde Liechtenstein ve Ermenistan ile oynayacağı maçların aday kadrosuna Türkiye’de forma giyen beş futbolcu çağrıldı.

Bosna Hersekli beş futbolcuya milli davet
Son Güncelleme :

25 Mart 2021 - 15:48

32 views

Bosna Hersek’in 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) elemelerinde Liechtenstein ve Ermenistan’la oynayacağı maçların aday kadrosuna Türkiye’de forma giyen beş futbolcu davet edildi. Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Robert Prosinecki, 5 Eylül’de iç sahada Liechtenstein ve 8 Eylül’de deplasmanda Ermenistan ile oynayacakları karşılaşmaların aday kadrosunu açıkladı.

Bosna Hersek’in milli takım kadrosuna; Başakşehir’den Visca, Konyaspor’dan Deni Milosevic ile Riad Bajic, Akhisarspor’dan İrfan Hadzic ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un kalecisi İbrahim Sehic davet edildi.

Bosna Hersek’in 25 kişilik aday kadrodaki isimler şunlar:

Kaleci: İbrahim Sehic (Büyükşehir Belediye Erzurumspor), Kenan Piric (Maribor), Jasmin Buric (Hapoel Haifa)

Defans: Darko Todorovic (Holstein Kiel), Sead Kolasinac (Arsenal), Toni Sunjic (Dinamo Moskova), Ermin Bicakcic (Hoffenheim), Ervin Zukanovic (El Ahli), Eldar Civic (Ferencvarosi), Marko Mihojevic (Erzgebirge Aue), Adnan Kovacevic (Korona Kielce)

Orta saha: Stjepan Loncar (Rijeka), Muhamed Besic (Sheffield United), Gojko Cimirot (Standard Liege), Miralem Pjanic (Juventus), Elvis Saric (El Ahli), Rade Krunic (Milan), Zoran Kvrzic (Rijeka), Haris Duljevic (Nimes Olympique), Edin Visca (Medipol Başakşehir), Deni Milosevic (Konyaspor), Amer Gojak (Dinamo Zagreb)

Forvet: Edin Dzeko (Roma), Riad Bajic (Konyaspor), İrfan Hadzic (Akhisarspor)

EURO 2020 Elemeleri J Grubu’nda Ermenistan, Yunanistan, Finlandiya, İtalya ve Lihtenştayn ile mücadele eden Bosna Hersek, 4 maçta topladığı 4 puanla 5. sırada yer alıyor. Liechtenstein’ın puanı bulunmazken, Ermenistan ise 6 puanla 3. sırada yer alıyor.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.