Beşiktaş Kulübünden Halil Umut Meler açıklaması Açıklaması « Sıradaki Haber

24 Nisan 2024 - 13:55

Beşiktaş Kulübünden Halil Umut Meler açıklaması Açıklaması

Beşiktaş Kulübünden Halil Umut Meler açıklaması Açıklaması
Son Güncelleme :

31 Mart 2021 - 17:30

36 views

Beşiktaş, Fenerbahçe maçında düdük çalan Halil Umut Meler'in, Kasımpaşa maçına da görevlendirilmesine ilişkin sert açıklama yaptıBeşiktaş, Fenerbahçe maçında düdük çalan Halil Umut Meler’in, Kasımpaşa maçına da görevlendirilmesine ilişkin sert açıklama yaptıKoronavirüse yakalanan Cenk'in ardından Beşiktaş'ın diğer forveti Aboubakar da Milli Takım'da sakatlandı, elde tek forvet kaldıKoronavirüse yakalanan Cenk’in ardından Beşiktaş’ın diğer forveti Aboubakar da Milli Takım’da sakatlandı, elde tek forvet kaldı

Beşiktaş Kulübü, Süper Lig’in 32. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda oynayacakları maça atanan hakem Halil Umut Meler ile ilgili açıklama yaptı.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, Meler’in milli takım arası öncesinde Fenerbahçe ile oynanan derbi maçı da yönettiği hatırlatılarak, “Merkez Hakem Kurulu’nun Halil Umut Meler’i, hem teknik direktörümüzün açıklamasının ardından hem de tarihte eşi benzeri görülmemiş şekilde üst üste ikinci kez Süper Lig maçımıza hangi saiklerle atadığını merak ediyoruz. Umuyoruz ki, bu atamanın makul bir açıklaması vardır. Merkez Hakem Kurulu’ndan ivedilikle konuyla ilgili bir açıklama bekliyoruz.” denildi.

Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın, Fenerbahçe maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, “Hakem Halil Umut Meler rakibi oyuna ortak etmek için her şeyi yaptı. Hakem arkadaştan hiç memnun değiliz, inşallah bir daha kendisini Beşiktaş maçlarında görmek istemiyoruz. Daha önce de bizim maçları yönetti. Biz böyle enteresan maç yöneten hakemlerle oynamak istemiyoruz.” ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Anadolu Ajansı / Mücahit Hüseyin Eroğul

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.