Bergüzar Korel’den bebek müjdesi: Hamile olduğumu öğrendim « Sıradaki Haber

29 Mart 2024 - 05:23

Bergüzar Korel’den bebek müjdesi: Hamile olduğumu öğrendim

Son Güncelleme :

03 Nisan 2021 - 11:42

24 views
Bergüzar Korel’den bebek müjdesi: Hamile olduğumu öğrendim
1

Oyuncu Bergüzar Korel, 2009 yılında meslektaşı Halit Ergenç ile nikah masasına oturmuştu. İlk çocukları 2010'da dünyaya gelen ünlü, oğullarına Ali adını vermişti. Geçtiğimiz yıl ikinci kez anne-baba olma mutluluğu yaşayan çift, oğulları Han'a eylül ayında kavuşmuştu.

2

Çiçeği burnunda anne Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada hamile olduğunu duyurdu. Kendileri için de büyük sürpriz olduğunu belirten Korel şu mesajı paylaştı:

3

"Ekranlardan uzak kaldığım üç yılın ardından, beni çok heyecanlandıran, kreatif tarafında olduğum ve aylardır çok kıymetli bir ekiple hazırlandığımız 'Kanlı Yayın' adlı dizimiz için sete çıkmaya hazırlanırken ailecek de bizi çok şaşırtan bir sürpriz ile karşılaşarak hamile olduğumu öğrendim..."

4

"Hamile olmam projeye devam etmeme engel değilken, artan vakalar yüzünden çekimlerimizi ileri bir tarihe attığımızda maalesef fiziksel değişimim karaktere ve projemize uygun olmayacağı için aylardır üzerine çalıştığımız işimizi erteleme kararı almak zorunda kaldık..."

5

"Bir yandan minik bebeğimiz, bir yandan çok kıymetli insanlar ile büyük bir emek vererek üzerine çalıştığımız bu projeye veda etmek... Benim için hiç kolay değil..."

6

"Tüm bu süreçte harika insanlarla çalıştım. Yönetmenimiz Can Ulkay, senaristimiz Selim Erkul, yapımcımız Ahmet Kayımtu ve Julia Berköz, yapım şirketimiz Saran Studios ve Exxen ailesi..."

7

"Çok şey öğrendiğim ve harika bir yaratım süreci geçirdiğim tüm ekip arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim. Dileğim sağlıklı günlerde tekrar kesişsin yollarımız."

8

"SU GİBİ GELDİN"Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlülerden olan Korel, geçtiğimiz günlerde bir yaşına basan oğlu Han’ın doğum gününü yaptığı paylaşımla kutlamıştı. Han'ın doğumundan sonra çekilen fotoğraflarını yayınlayan 38 yaşındaki oyuncu, şu ifadeleri kullanmıştı:

9

"Bir de Kadınlar Günü'nde doğuyormuş. Düşünsenize. Biraz totem yapayım. Oğlum seni Dünya Kadınlar Günü'nde doğurdum. Sabah sancım tuttu hep birlikte hastaneye gittik ve akşam saatlerinde sen geldin. Tam da böyle oldu güzel yavrum. Su gibi geldin, tüm sevdiklerimiz son ana kadar yanımda olup kapıdan uğurladıktan üç dakika sonra..."

10

"Seni bekleyenler gözyaşlarını silip bir kahve içmeye inemeden uçarak geldin hayatımıza. Mutluluk, neşe, umut getirdin. Sen de abin gibi hiç ağlamadan baktın gözlerime. O gün tüm sevdiklerimizle son kez sarılmışız haberimiz yokmuş. Henüz sancım çok hafifken 'Hocam daha doğurmam ben ya biraz gidip Cadde'de gezeyim nolur' demiştim ama doktorumdan izin koparamamıştım. Bilseydim eve girmemizle her anlamda yeni bir hayatın başlangıcında olduğumuzu, ne yapar eder son kez özgürce bir sahile iner deniz kokusunu doya doya içime çekerdim..."

11

"On yıl sonra senin gelişinle tekrar en baştan başladığım annelik serüvenim, geride bıraktığım hayatım, büyüyüşüne bir ekranın arkasından şahit olan sevdiklerimize olan özlem, çokça hasret dolu bir yıl geçti işte. Hayattaki ilk yılında sana doya doya sarılamadan, öpemeden, dokunamadan, koklayamadan sadece uzaktan severek koca bir yılı geçiren kocaman bir ailen var. Buna da şükür. Hiçbir şeyden şikayet etmedim, edemem. Çünkü varlığın, sağlığın en büyük nimet hepimize..."

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.